![]() |
Yavru Kartal Eylül Show !!! Forumun Üyelerinden Haydar Kara'nın kızı ve bnm birtanecik yeğenim EYLÜÜÜÜL Huzurlarınızda... |
manyaq bişey bu canııım :)tsk paylasım için ;) |
çok tatlı yaa :) |
her maçı birlikte izliyoruz.o bizim herşeyimiz... demek ki neymiş : Beşiktaşlı olunmaz , doğulur |
baya bağırmısınız stad gibi :D:D eylüle selam bekleriz siteye :) |
Alıntı:
ya sen birde gel bizimle maç izle :D :D |
Alıntı:
senin yüzünden rahat bi maç izleyemıozkı zaten :D:D:D:D |
çekirdekten bir kartal daha yetişiyor. gözümüz aydın, gelecek parlak... paylaşım için saol....allah analı babalı, uzun ömür versin |
maşallah ne guzel çoçuk yaa gerçek beşiktaşklı belli haraketlerinde allah nazarlardan korusun |
çok tatlı bir kız çocuğu, allah bağışlasın. iyi bir beşiktaş taraftarı olacağı şimdiden belli:) |
hehehe çok şirin ya :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen sanki farklısın ya kocakafa :D |
kuzen forumdan çamur atma banaa :) |
Alıntı:
haksızsam haksızsınde :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
neyse hadi uğraşmayacam snle bugun fazla:D:D |
yaaa cok tatlii cok sekerr allah bagislasinnn |
çok tatlı maş:)doğru yolda ilerliyor şimdiden:) |
Alıntı:
|
uyy uyy çok tatLı yaa ALLah anaLı babaLı büyütsün.Haydar Abim senin eseRin bRavo :):):) GeLecek paRLak ;) |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. buda benım canım yıgenım gökhanım... yavru kartalım :))) besıktas marslarında durmuo ve sıyah beyazlı oyuncaklara saldırıo :):) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. buda yıgenım sayılır :) hemide adasım.. (arzu)eylül:):):):) yerum sızıı yavru kartallarımm... mjxxxxxxxxx |
Vatana Millete Ve Besktas camiyasına hayırlı olurla hepsı inş |
Alıntı:
|
hiç kimse beni üzecek kadar degerlı deil artık su yalan dunyada.... artık kımsenın benı uzmesıne ızın vermem yeterınce cok uzuldum zamanında okk..... |
:questionmark: hımm |
süprmıs tşkler paylsım ıcın |
haydar abımızın kızı haydar abi gibi büyük kişi olacak... eylül sen bixim amıgomuzsun:D |
eylülü çok özledım valla cidden çok guzel olmuş emeği gecen herkese teşekkurler... |
yaa bu arada biricik yengemiz Nihal yengemızıde unutmayalım (eylülün annesi) :D:D yenge bu arada bak bunu bırtek soyleyen benım haaa:D |
çok süpr thankss |
| Türkiye`de Saat: 06:05 . |