![]() |
Beşiktaş - Liverpool 2-1 Full Maç [DVD Kalitesi, Arşivlik] Video: XVID 704x528 25.00fps 1931Kbps Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 192Kbps RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting |
çok tsk paylaşım için |
çok teşekkürler süper bi paylaşım +1903 |
Rica ederim paylaşıldıkça çoğalan bu sevda bizim :) |
kusura bakmayın acaba fenerbahçeyi kadıköyde 3-4 yendiğimiz maçın full maçı varmı |
way be bu macta askerdeydim :) |
yaa kardeş ne bu ya böle ekmemk kuruğu gibi :D olsun deyer genede :d |
biri 4-3 lük maçıda verirse süper olur mehmet sağol |
Bunu arıyordum dostlar sağolun emeğinize sağlık |
tşkler saol paylaşım için |
Ya bunun birinci partında sorun var.Biri tekrar yükleyebilir mi??Hepsini indirdik o kadar... |
ellerine sağlık mehmet süpersin :congrats: |
bozuk dosya hatası veriyo bunu indirip izleyebilen varsa yardımcı olsun .. |
Alıntı:
Sorunsuz video rardan çıkacaktır.. ;) |
o şekildede denedimz aten olmadı 1.dosyada sorun var..konuyu silin bence indiren arkadaşlar zorluk çekmesin okadar uğraşmasınlar.. |
Alıntı:
|
Süper bi paylaşım sağolun.Sadece tribün deki şovumuz için bile güzel bi anı :) |
Boşuna uğraşmayın arkadaşlar konu kapansın bence hiçbişekilde partlar düzelmiyo boşuboşuna indirdik galiba içim gitti ya |
Alıntı:
iyi forumlar |
çok güzel paylaşım |
paylaşım için saol.. |
ilkini inidirdim ama ikncisini indiremiyom acaba biri yardımcı olabilirim |
Dosyaların tümü sorunsuzdur. Ancak bu siteden download yapabilmek için bir dosya indirdiğinizde belirli bir süre bekledikten sonra sıradaki dosyayı indirebiliyorsunuz. Rapidin öngördüğü süre boyunca beklemeniz gerekiyor. Bu şekilde bayağı uzun sürer bu maçı indirmek ama değer. |
Türkiye`de Saat: 08:03 . |