![]() |
ßu alemde KraL çArşı.. |
Kral Çarşı "Çarşı Grubu", yönetim üstünde en çok etkisi olan ve rakiplerini en çok baskı altında tutan grup seçildi. Yönetimleri bile etkiliyor Beşiktaş'ın Çarşı Grubu, Türkiye'nin en çok tanınan ve bilinen taraftar topluluğu oldu. www.maraton.com.tr isimli internet sitesinde taraftarlara ''En çok tanınan, tribünde ve yönetimler üzerinde en etkili olan taraftar grubu hangisidir?'' sorusu yöneltildi. Hangi kulübün taraftar kalitesinin daha popüler ve yönetimler http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Düzerinde etkili olduğunun araştırıldığı bu ankkette Beşiktaş'ın "Çarşı Grubu" ilk sırayı aldı. 2. Kanarya, 3. Aslan Süper Lig'de bu sezon yer alacak takımların taraftarlarının oylandığı ankette, Beşiktaş'ın ''Çarşı" grubu % 33 oy alarak ilk sırayı aldı. Çarşı'yı, F.Bahçe'nin ''Genç F.Bahçeliler'' grubu % 27 ile takip ederken, G.Saray'ın ''ultraslan" grubu ise % 20 ile üçüncü sırada yer aldı. ''3 Büyükler'' dışında en etkili taraftar grubu olarak en yüksek oyu, % 4 ile Sakarya'nın ''Tatangalar''ı aldı. Trabzonspor'un ''Çılgınlar''ı ise % 3 oy aldı. www.fotomac.com.tr |
bunu anket yapmaya gerek yok gerçeği bizler içinde oldugumuzdan biliyoruz... |
yakışır dünyada tekiz zaten |
çarşı dünyada bir numara anket yapmaya bile gerek yok herkez bizi tanıyor biz savaşın ortasında afganistan duvarlarına bile çarşı beşiktaş yazmış taraftarlrız...:D çarşı herkese karşı :D |
yakışır..........:) |
|
duysun işte herkes bu alemin kralı kimmiş!!!!! alayına karsıyız !!!! |
ne manita ne para nede araba cokta mikimde bu dünya.. duysun alem böyle aşkı, bu alemde KraL çArşı |
paylaşım için saol |
Carsi Herkese Karsi! |
tabiki birinciyiz :D |
saol paylasım için |
Çarşı ruhu bu kimse susturamaz ölmüne bağlıyız kartalıma kestirip atamayız.. bu yoldan dönen ******** olsun |
varmı ulan çarşıdan ötesi |
Bence düşük bir oyumuz var daha yüksek olması lazım ! |
biz buyuz kardeşim |
Ölümüne SevdaLıyız. |
içm siyah dio dışm beyaz durma bağır biraz :D AŞkn böylesinide görmedim abiya :D |
gönül verdiğim beşiktaşımın böyle yaratıcı ve keyifli bir taraftar grubu olması ne güzel...çarşı bir taraftar grubundan da öte ruhtur ve ben bu ruhu seviyorum, helal olsun hepsine... |
evet bu alem tekiz değişilmeyiz ÇARŞIYA HARİKA |
duysun aLeeeeem ßöLeeee a$kıııııııı ßuuu aLemdeeeee kraaaaaaaaLLLL cAr$ııııııııııııııı |
Türkiye`de Saat: 10:40 . |