![]() |
fb:3 BJK:4 17 Nisan 2005 unutma unutturma!(kan her zaman damardan alınmaz) arkdaşlar bu muhteşem zaferi alalı 3 yıl oldu ama 30 yıl olsa bile unutmamız lazım.....Unutmıcaz unutturmcaz..... :party: |
17 Nisan hiç unutulur mu, hayatımın en güzel günü |
O maçı unutmak mümkün değil ama bir daha öyle bir maç ne zaman olur bunuda unutmamak lazım adamlar güçlerine güç katarak yola devam ederken biz diatta alalım gordondan ümit bekliyoruz hedefleri büyük olanlar küçük işlerle uğraşmaz |
Bu macı ezıklerın arasında stadda ızledım:D inanılmazdı hersey:D |
nasıl bir maçtı yaa off of.. |
ruh olduğu zamanlardı az da olsa ruh vardı ozamanlar.. |
Biz gitgide küçülüyoruz ya böyle bir sey olamaz. Artık aradan 50 yıl geçer biz hala bu maçı konusuruz.Adamlar doğru adımlarla çeyrek oynuyor biz ligde 4.ü olmusuz avrupada gruptan cıkamamısız onu bırak 8 yiyip rezil olmusuz hala boyle küçük basarılarla mutluluğu arayıp teseeli oluyoruz.Abicim bırakın artık su macı adamlar bizi kac senedir gömüyo orda burda biz hala bunu konusyoruz. geleceğe bakın biraz simdi tüpçü bu zaferden pay cıkarıp görevi bırakmaz allah korusun |
Nerde o günler böyle bir maçı bir daha görebilirmiyiz onu bilemem 100 yılı aşkın bşr tarihi olan takım böyle kimliksiz oynamamalı üzülüyorum gerçekten |
Evet harika bir maçtı ve hala unutamadığım maçlar arasında...Ama sıkıldım artık günlük başarılardan!.. |
abi benim ilerde torunlarım olursa onlara bile anlatacam bu maçı ve seyrettrecem hayatımın en güzel ve en stresli günlerinden birisiydi o gün. |
Türkiye`de Saat: 10:25 . |