![]() |
ezikcirkefbahce 3 - BESIKTAS - 4 Muthiş unutulmayan mac ezikcirkefbahce 3 - BESIKTAS 4 MUTHIS UNUTULMAYAN MAC RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting |
Arkadasım büyük harf ile konu acmıyoruz iyi forumlar... |
Alıntı:
gozumden kacmis dikkat ederim birdahaki konuda |
bi sorun çıkmaz umarım o kadar uğraşacağım :D |
Alıntı:
cikmaz partlar duruyor bende video dosyasida duruyor gerekirse bir daha yukleriz |
Arkadaşlar birde şu tarihi Kadıköydeki 1-5'lik maçı bulabilseniz çok sevap kazanacaksınız.. Yıllardır arıyorum. TRT'ye de mesaj çekmiştim yok cevap gelmiyor, TRT bile ezikbahçeli.. offf offf |
dosyaları rapıdden ındırıp acabılen varmı?sureklı cilt bozuk hatası verıo bende. |
Alıntı:
bozuk partlari tekrar indirmeden once bunu dene olmazsa yeniden indirirsin İndirdiğin partı sağ tıkla ve aç diyeceksin, sonrar winrarda dizine çıkar diyeceksin, partı çıkarmak istediğin yeri sec, bozuk dosyaları koru seceneğin işaretli olsun, tamam diyeceksin hata verecek sen kapat ve dosyayı çıkar diyerek gösterdiğin yere bak dosya büyük ihtimalle orda olacak |
Alıntı:
arastiriyorum buldugum anda atarimbir iki yere sende bulursan haber ver ceker yukleriz bir kac adrese |
Türkiye`de Saat: 06:19 . |