![]() |
Tümer'E Şarkı Çarşıdan Rİca Bilmiyorum Erkin Koray'ı tanıyomusunuz ama O'nun bi şarkısı vardı 'Kızlarıda Alın Artık Askere' diye bu şarkıyı İstanbul'daki arkadaşlardan rica ediyorum 'Tümer'i de Alın Artık Askere' diye değiştirip İnönü'de de bunu hep birlikte marş olarak söylerseniz sevinirim.Çünkü sanki Erkin Baba bu şarkıyı tam onun için yazmış gibi.Ha kız ha Tümör farketmez.Hatta kızlar bile ondan daha delikanlıdır.Sizlerden rica ediyorum o şarkıyı dinleyip değiştirin vallahi çok güzel olacak.Şarkı bende olmadığı için size gönderemiyorum ama tahminimce hatırlarsınız çünkü bilinen bi şarkı... |
Tümör olayını bırakalım artık da önümüze bakalım |
kaç gündür yazacam aklımda, helal, benden çok yaşayacan, bu varya süper olur bütün inönü yü bunu söylerken tümör ün yüzü ne şekil olur merak ediyorum mutlaka yapılmalı:):):):):) |
yaparlar daha guzelini yaparlar merak etmeyin |
alıntı yapmaya gerek yoq biz kendi bestemizi kendimiz yaparızz beşiktaşk yapar |
artık yeter şu şerrefsizi gündeme getirmeyelim. inönüde hakettiği davranışları görcektir |
ne bırakacaz ya o yaptıklarını inönüde ödeyecekkkkkkkkkk |
bırakın arık o ********i önümüze bakalım inönüyegelince yapacağımızı yaparız 2. yarıya çıkamaz hale gelir |
ya birakin onu duydukca sinirleniyorum. |
azizem ya azize için şarkı yapsak.mesela zeki mürenden azizeyi fener için bestelesek.. lütfen forum sesimi duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy |
Türkiye`de Saat: 18:39 . |