![]() |
Beşiktaşforum.net pankart çalışması Arkadaşlar stadımızda ki maçlarda asılmak üzere forumumuz adına yaptırmak istediğimiz pankartla ilgili olarak sizlerden de güzel fikirlerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyoruz ...Gelen fikirlerden forumumuzu farklı kılacak bir tanesi seçilip pankartımızı hazırlatacağız... Şimdiden forumdaki tüm arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.... |
' Beşiktaşım Seni Ben Değişmem Hiç Bir Şeye ' BesiktAsForum.Net . . . |
''bir haykırışın karşı koymanın adıdır beşiktaşlılık '' BeşiktaşForum.Net |
Başımız kesilsede öne eğilmez. Besiktasforum.NET Siz Beşiktaşı Sevmeye Cesaret Edebilirmisiniz? Besiktasforum.NET |
gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin beşiktaşforum.net |
gözlerde bir damla yaş kalbimizde bir aşk sensin BEŞİKTAŞK en güzel bestelerimizden bitanesi çok anlamlı ve güzel.unutulmasını istemedğim bi beste.aklıma geldikçe mekan ayırt etmem heryerde söylerim |
Siz AŞk nedir bilirmisiniz !!! ßesiktasforum.NET |
Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye , Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye... besiktasForum.NET |
besiktasliligimiz kalbimizde ahlakimiz tarihimizde serefimiz sampiyonluklarimizda...anliyan anlar anlamiyan ceker gider.... |
|
qeLen her sewqiLi ikincidir..ßirinci zaten ßeLLidir..ße$iKta$K..yhoqqi ßöLe ßir a$k ! ßesiktAsforum.net :) |
arkadaşlar gelen sloganlara 2-3 gün bakarız sonra en beğenilen ilk 5i ankete açarız ve böylelikle birinciyi belirleriz,herkes fikirlerini söylesin |
Alıntı:
aynen oylama yapılması daha mantıklı ;) |
ALEMİN derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuz! |
pankartta nası olur bilmiyorum ama şöyle bişey düşündüm. normal yağmurlu bir günde son bölümüyle biraz oynasak... ligtv taraflı yayın yapsada sevenleri kimse ayıramazki.... bidefa bunu tezahürat olarak söylersek küfür olmadığı için ses kısma mümkün deil eğer kısarlarsa bütün türkiye ne kadar taraflı olduklarını bir kez daha görür. |
Bence Respect me nickli arkadasın imzasını koyalım..Bence tam bize göre bir slogan..Respect alıntı yaptım umarım sıkıntı olmaz.. Siz Beşiktaşı Sevmeye Cesaret Edebilirmisiniz? Besiktasforum.NET |
Bakalım biras daha bekleyelim daha yaratıcı bir fikir cıkarsa güzel bir cümle cıkmassa bunların bir kacından meric abi anket yapar oylama sonucuna göre seceriz . . . |
Masaldı bütün aşklar, Beşiktaşı görene kadar... |
BAZEN HUZUN,BAZEN KADER SENIN SEVGIN BIR OMRE BEDEL kartala yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun...! bndnde bnlar |
1-seninle başladı, bitsin seninle 2-Bazıları takım tutar,Biz taparız 3-Candan öte, candan ziyade 4-Farkımız 'AŞK'ımız 5-her vaziyete bir yorum,yuvamız beşiktaşforum :p 6-rahmetlide sollardı 7-v.s :) |
Alıntı:
|
farkımız tarzımız besıktASKımız |
Beşiktaş'lı OlmaK YüReK İSTER.! |
Alıntı:
|
Uçurumlara Düşmeden Tut Elimizi . . . ................BeşiktasForum.Net . . . |
her ask kendi masaLını anLatır..benim masaLım cubukLu formamda sakLı.. |
Biz Aşkı BEŞİKTAŞ-K bildik, BEŞİKTAŞ-Kı da HAYAT Kabul ettik... |
hiç bir şey seninle kıyaslanamaz BEŞİKTAŞ bu sene mezarınızı daha derin kazıcaz ligtv ey medya özgürlük saltanat değildir |
bide böle bişe buldm arkadslar http://img233.imageshack.us/img233/5...1386ib4ms6.jpg sonlarını biraz değiştrrsek olabilir die dusunuodum |
Gerçekler Zamanla, Hayat Beşiktaş'la Anlaşılır !... Besiktasforum.net |
Alıntı:
|
Helal Aydın Aga Güsel olmus . . . :) |
Alıntı:
|
SENİ SEVMEYİ SANA AŞIK OLMAYI GEÇTİK SENİN İÇİN ÖLMEYİ PLANLIYORUZ!! |
Kara Kartalımsın , Kara Sevdamsın ! |
BİR SEVDAYSA HAYATI ANLAMLI KILAN ALAYINA ISYAN SIYAH ULAN BEYAZ ULAN |
En Kötü Gün Bu günse Bu günde BeşiktaŞ uLaaaanNNnnnnN.... |
Türkiye`de Saat: 23:18 . |