![]() |
çarşı tek kral ( yeni beste ) gül ben ergenin lay la lay la lay şarkısından bestelenmiştir .... lay la lay la lay çarşı tek kral her dakikamız olay ha ha ha ha hay muvzudan kaçan göttür işte o kadar !!! (ibne) |
lütfen yorumları görelimm !!! |
güselmiş :D:D yeni besteler yavaş yvaş cıkmıya başladı ee artık ''av mevsimi başladı'' sayılır. |
dün gece ansızın seni aradım siyah beyaz kaşkolu boynuma taktım bir ufak rakı açtım gözlerim doldu... AŞKINDAN ÖLÜYORUM KOMALARDAYIM (MELODİ: SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ) |
güzel valla yine carşı yine carsı alayına karşı!!!! |
cok gusel olmus |
guzel olmus 2 kıtası degışse daha iyi olur |
süpersiniz ya vallahi |
mükenmel canım |
süper olmuş :) |
lay la lay la lay çarşı tek kral her dakikamız olay ha ha ha ha hay muvzudan kaçan göttür işte o kadar !!! ehehehehehe:D Harika ! |
harbi süper layyn |
okumadan geçme kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarşı cehenneme kombine aldık |
beşiktaşım oleyyyy |
okumadan geçmeyin KOLPA HABERLERLE YANCI FİKİRLERLE YİNE TAVAN YAPTIN G.T OĞLANI BASIN BEŞİKTAŞI YAZIN HATTA KARALAYIN AZİZ(E)AMCANIZDAN GİDİN PARA ALIN |
knka valla güsel yapmışın |
bunu görün Alıntı:
|
süper :D |
bu bestede manyaq saldır beşiktaş sensin şampiyon ne cimbombom ne fener nede trabzon herzaman heryerde şampiyonlar liginde kral sensin bu alemde herzaman her yerde şampiyonlar liginde kral sensin bu alemde |
güzeLLL..:) |
KOLPA HABERLERLE YANCI FİKİRLERLE YİNE TAVAN YAPTIN G.T OĞLANI BASIN BEŞİKTAŞI YAZIN HATTA KARALAYIN AZİZ(E)AMCANIZDAN GİDİN PARA ALIN güsel miş :D:D ellerine sağlık .. |
ooo harika bnce |
şarkıyı hatırlayamadım şimdi uyuz oldum :) |
süpersin kardeşim |
süper süper |
gercekten cok güsel... |
Türkiye`de Saat: 09:28 . |