![]() |
denizli-Beşiktas goller(güncellendi) |
helal sana kardes... beni sevindirdin ya bu gece allahda seni sevindirsin... |
sagolasin kardes |
videoyu izleyen arkadaslardan ricam delgadonun golünde ibrahim akinin harekelerini izlemeleri.. |
Alıntı:
oncelikle paylasim icin saol ibrahim akin in hareketlerini bende gordum cok sinir oldum gol atyoz adam kendisi atamadi diye uzulyo |
i.akın ın hareketleri benimde dikkatimi çekti. bi insan sanssız olabilir ama bu kadar bencil bi tavır sergilemesine gerek yoktu. bu arada paylaşımın için tşkk.. sevgili süper moderatörümüz :D:D |
Goller icin tesekkurler , gazetelerden okudugum kadariyla i.akin sonradan girmis ve birsey ispatlama cabasi icinde olmasi dogal ve bunun sonucu o tavirlari sergilemis olabilir, her golcu kaciridigi gole uzulur art niyet aramamakta fayda var , zaman herseyi gosterir, ben tigananin huzursuzluk cikarticak oyuncuyu kadroda tutmayacagina inaniyorum. |
aynı sekılde bende farkettım.yonetım derhal İ.Akını uyarmalı.sorunlu bır futbolcu ıstemıyoruz artık.bu kadar bencıl ve egoist olunmaz buraga verebılecegı uygun bır pozısyon var ama kaleye vuruyor aynı sekılde buragın ona hazırladıgı ıkı pozısyon var.bu kadarda olmaz artık yeter.... |
İ akın demişken bu adam niye böyle pas vermiyor kimseye vede topa ısrarla sağ ayakla vurmaya kalkıyor???????????? |
ibrahim akin bu takimda is yapmaz derhal gönderilmeli..tümerde olan komplexlerin aynisi bundada var.. |
ailtonu bitirende ibrahim akin zaten |
slm arkadaşlar ibrahim akın ben neden yedek kalıyorum diiyor hep sanırım şimdi anlamıştır neden yedek kaldığını çok gol kaçırdı bi de o golden sonraki hareketleri neydi öyle niye ben atamadım gibisinden bu tür oyuncular beşiktaşa zarar verir yönetimin uyarması lazım!!!!!!! |
saol bizlen paylaştığın için |
eyvallah paylaşım için.. |
Alıntı:
|
paylasım için saol abi. |
Alıntı:
|
Arkadaslar ben de hemen farkettim Ibrahim Akin'in gereksiz hareketlerini. Umarim aklini basina alir derhal cunku sorunlu futbolculardan birhayli basimiz agridi. |
evet gol olduğu anda ibrahim akının hareketi dikkatimi çekti zaten görüntüler için teşekkürler |
Paylasım Icin Tesekkürler |
aklını başına alsın. delgadoyu herkes tebrik etti. bi o etmedi galiba. bu arada paylaşım için saol |
Tümer = I.Akin ;) |
Alıntı:
ABİ KATILIORUM SİZE BU NE SEREFSİZLİKTİR BENCİL HERİF YA SEVİNMİO ÜZÜLÜO KENDİ ATAMADI DİE O GİTSİN KUMAR OYNASINN BUNDAN HİC BİSEY OLMAS BURAK'I ÖRNEK ALSIN PROFESYONELLİK ÖGRENSİN:mad: |
paylasim icin sagol usta...:) |
ellerine saglik... ibo tabi üzgün atamadi diye onadn önce bir kac daha vardi... aniyorum ama yinede sonra gitmeliyde ark..yanina... |
eywallah kardes ellerine saglik |
Alıntı:
|
size kötü haber bu maçla ilgili 6 -7 adet kale arkasından çekmiş olduum tribun görüntüsü war.. musalla taşı kartal gol gol saldır beşiktaş biricik sevgilim falan ama konu açıp sizlerle paylaşamıyorumm |
Alıntı:
gonderdıgın lınkler burada arkdsım emegıne saglık |
saol abi... |
GÖNDERMEK cok büyk hataa olur AKIN bence süper oyuncu |
i.akın bence kesin gitmeli kolej havası yakalamış bi takımı kimsenin bozmaya hakkı yok kesinlikle gönderilmeli |
Türkiye`de Saat: 18:40 . |