![]() |
abı ne de gusel yakısmıs bjk forması ona |
Ricardinho Sağlık Kontrolü Resim... |
emeğine sağlık kardeş |
Alıntı:
|
adaş resimler için tşk. alem karşılama görmüş oldu bu arada ... |
Ricardinho'nun İmza Resimleri. |
|
|
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...dinhoimzahaber Ricardinho’dan 3 Yıllık İmza 22.08.2006 17:07 Yıldız transferimiz Brezilyalı Ricardinho, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde İkinci Başkanımız Murat Aksu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Erhan Kamışlı’nın da katıldığı törende 1 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan İkinci Başkanımız Murat Aksu, Ricardinho gibi bir ismi Türk Futbolu ve Beşiktaşımız’a kazandırdıkları için büyük gurur duyduklarını belirterek, “İki dünya kupasında oynamış, Brezilya Milli Takımı’nın önemli isimlerinden Ricardinho artık Beşiktaşlı. Kendisi 12 kez kupa kazanmış bir isim. Burada bu sayıyı 15’e çıkarmak istediğini söyledi. Bundan sonra artık iş taraftara düşüyor. Kombine satışlarında 15 bini bulduk. Yönetim Kurulu olarak bizim hedefimiz 20 bin kombine satılması. Çok önemli oyuncular transfer ederek, güzel bir kadro kurduk. Hedeflerimiz çok büyük” diye konuştu. Törene katılan Yönetim Kurulu Üyemiz Erhan Kamışlı ise “Ricardinho Türkiye ve Beşiktaş’a hayırlı olsun. Dünyanın sayılı futbolcularından bir tanesini kadromuza kattık. Büyük işler, büyük kulüplerin işidir. Ricardinho’nun Beşiktaş’ta çok iyi oynayacağına inanıyorum. Şu anda stad kapasitesinin %50’sini sattık. Yönetim Kurulu olarak hedefimiz olan 20 bin adet kombineyi de satarsak Türkiye’de bir ilke imza atarak stad kapasitesinin %70’ini satmış olacağız. Bu da ülkemizde bir ilk olacak. Beşiktaş da her zaman söylediğimiz gibi ilklerin kulübüdür” dedi. 17 numaralı forması ile basın mensuplarına poz veren Ricardinho ise İstanbul’a indiği ilk andan itibaren kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok şaşırdığını ve bu şaşkınlığını hala üzerinden atamadığını ifade etti. “Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuşan Brezilyalı yıldızımız, “Benim için muhteşem bir karşılama töreni hazırlanmıştı. Gösterilen ilgiye sahada oynayacağım futbolla karşılık vereceğim. Kariyerim boyunca 12 kupa kazandım. Şimdiki hedefim bu sayıyı 15’e çıkarmak” şeklinde konuştu. Ricardinho, Avrupa’daki bir çok ünlü kulübün kendisini istemesine karşın neden Beşiktaş’ı tercih ettiğini soran bir gazeteciye de “ Beşiktaş’ı gelmeden önce araştırdım. Çok büyük bir kulüp. Büyük liglerde mücadele ediyor. Bu sene UEFA Kupası’nda oynayacak. Beşiktaş’ın hedefleri de benim hedeflerim gibi çok büyük” diye cevap verdi. Koçum Benim..... Nede güzel Yakışmış Sana O Forma... ADAMSIN SEN ADAAAAAAMMMMMMMMMMMMM KARTALIM BENİM... |
RicardinhoooooooooOooOoOoo..... Gol For Besiktaaaaaaaasssssss :D |
Türkiye`de Saat: 01:59 . |