![]() |
Tigana Kac Yasinda sizce tigana kac yasinda dersiniz bu besiktasli futbolcularada soruldu iste tigananin yasi ve verilen cevaplar YouTube - Tigananin kac yasinda oldugunu biliyormusun? |
ali tandoğan manayak adam ya koptum burda zuahah :D:D:D |
eyvallah... |
way be kımse bılememıs bravo ali bravo toraman |
iide aliyle toraman da 55 yaşında demio kiii:D 55 doğumlu dio:D ama ynede helal olsun:p |
güzel paylaşım |
kardeşim 55 yaşına demiyolar 55 doğumlu diyolar yani 51 yaşında ama maşallahı var |
iyi tutturmuşlar aliyle ibo |
koskoca tkımda iki kişi bilmiş onlarda sallıyo gibime geldi :D:D:D |
cok genc gözikiyo ama tigana |
Alıntı:
hee valla kardeş hiç değişmiyo bizim önliberodaki sıkıntımız giderebilir bu haliyle :D:D |
2 kişi bilmiş :D |
Gerçekten çok Genç Gösteriyo Yolda Görsem 35 40 Yaşinda Derim Vallaaaaaaa:) |
55 ama hic göstermiyor :D |
iyi daha gençmiş yaaa, bi on sene dursun bizde :D:D |
valla iyi bakmış adam kendine,hiç göstermio 50 yaşını |
tigana 51 yasında: |
Ali iLe ibo Bildigi İcin Söylediler Sallamadılar :D Digerleri Attı KAfadan :D:D |
ya futbolcularımızı bu şekilde neşeli muhabbetler yaparken görmek çok zevkli oluyomuş ya..bazılarının sesini ilk defa duydum desem yeridir..lig tv inş devam eder bu tür görüntülere.. ibrahimle mustafa doğanın muhabbete koptum yaw :D |
Tigananin Yaşi Değil Bize Vereceği Bilgi Birikimi Lazim. Oyuncularindan En Iyi Nasil Performans Alir . Bize Bunlar Lazim |
Alıntı:
|
Bu Takimda Bir Kopukluk Olduğunu Gösteriyor Bence öyle Değilmi Arkadaşlar Tigana Bence Takima Tam Olarak Hakim Değil |
:eek: ewet genç gösteriyor:mad: |
bence de genç gösteriyo.... |
evet tigana genc gözüküyor vallah hic tahmin etmezdim bende 51 oldugunu olsa olsa 41 felan tahmin ederdim |
evet genç gösteriyo 45 falan en fazla.. |
vallah bana sorsalar bende bilemezdim. 30 ile 40 arasi derdim.:)) |
Türkiye`de Saat: 14:26 . |