![]() |
Brazil-Ghana son 10dk RiCo ŞoV RiCaRdİnHo sHoW 1:20 - Ze Roberto'ya asist ve Brezilya'nin 3. golu 2:50 - Ronaldinho rakip sahada topu kaptiriyor, Gana kontraataga cikiyor, Ricardinho 60 metre geriye depar atip bir sol bek gibi son cizgide atagi kesip kornere atiyor. 5:18 - Bu kez sag icte topu alip Ronaldo'ya bir ara pasi atiyor, Ronaldo kaleci ile karsi karsiya. 7:02 - Bu kez yine sag icte, Cafu'dan aldigi topu tekrar Cafu'ya harika bir arapasi ile aktariyor, Cafu kaleci ile karsi karsiya. 9:55 - Ceza yayi icinde bir calim, arkasindan topuk ile mukemmel bir ara pasi yine kaleci ile karsi karsiya. defalarca izledim Rico Türkiyede SoV yapar |
kesinlikle öyle delgado ile bu ligi sallarlar... |
Valla Türkiyede Bir Tek Bizim Takımın Yabancıları Yıldız.Diğerlerinin ki Kaymış Yıldız.Özelliklede Eziklerinkiler isimlerini hiç duymadım.Nerden aldılar acaba NE ALIRSAN 1 MİLYON culardan almışlardır |
teşekkürler abi :) |
saolasın baba ;) |
mükemmel oyuncularımız var delgado rico burak kleberson nobre harika ya |
Alıntı:
Paylasım Icin Tesekkürler.. |
bu sene en iyi ikili olacaklar delgado ve rico |
izlemiştim bunu, bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum, hücumda şov bekliyorum... |
bizim takıma biraz daha zaman gerekli diye düşünüyorum. biraz daha sakin ve yağa pas yapan ayrıca ilerde topu tutabilen bir takım olduktan sonra beşiktaşımızın önüne kimse geçemez. tabi biraz zaman |
Türkiye`de Saat: 05:49 . |