![]() |
dünyanın en ilginç golü(iptal edildi) |
gercekten ılgınc bır gol.:eek: top delık aglardan dısarı cıkıyo kımse farketmıyor toptoplayan cocuk sayesınde golu verıyo bayan hakem.yaparsan bayanı hakem boyle olur.:D |
anasının gözü:D |
gerçektende tam üstüne bastın ANASININ GÖZÜ artık |
Alıntı:
TOP DELİK AĞLARDAN DIŞARI ÇIKMIYOR KARDEŞ TOP KALEYE HİÇ GİRMİYORKİ YAN AĞLARDAN DIŞARI ÇIKIYOR TOP TOPTOPLAYICI KALENİN İÇİNE ATIYO TOPU SONRA AĞI YIRTIYO TV DE İZLEDİM BUNU BAYANLARIN YAPACA İŞ BU KADAR İŞTE:D |
Kaleci topa da dokumamış yani oyun başlamadan top ağlara gitmiş hakem nasıl gol verir anlamadım |
Top toplayıcının golü iptal edildi Sattacruzense ile Sorocaba arasında oynanan Pauliste Kupası maçında ilginç bir olay yaşandıKarşılaşmanın 89. dakikasında, Jose Carlos Vieira adlı top toplayıcı çocuk, auta çıkan topu kaleciye vermek yerine Sorocaba kalesine gönderdi. Pozisyonu iyi göremeyen bayan hakem Silvia Regina da gol kararı verdi. Maç bu golle 1-1 sona ererken, olayın görüntülerini izleyen Paulista Futbol Federasyonu, golü geçerli saymayıp, skoru 1-0 olarak tescil etti. spor3 |
auta çıkan topu top toplayıcı kaleye sokmuş ve fileyi top geçecek büyüklükte yırtmıştı.. bu aralar tv de baya gösterdiler bunu çok gülmüştüm :) |
:):):):):) hahaha |
Bu nebicim Hakem ya gözü nerde bide kadin bi hakem galiba |
Türkiye`de Saat: 15:33 . |