![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
klebersona yüklenmek son derece yanlış |
yahu bakın daha önce klberson hakkında açılan topiclere klbersonun bi sürü kötülerini sölü****uz bu videoyu izleyince ne olduda klbe aşığı oldunus yaw ben klbersonu yinede tam olrak beğenmiyorum neden bize her maçta katkılı olmuyor...eğer o maçta gol atmasaydı eleştirilerin tek hedefi o olacaktı ayrıca şunuda unutmamak lazımdı kleb gol atmasaydı 2. golde olmazdı...yani ben bunu anlamıyorum neden hep arkasında durulmuyor bi oyuncunun 1 maça göre yorum yapmayalım... |
Ben bu görüntülerden pek birşey anlamadım , kleberson türkiyeye geldiğinden beri hatırladığım ikinci golünü attı , bu maçtada on kişilik takımı son dakikalarda zar zor yendik , kleberson topu alıyor iki yana bir geriye pas veriyor , bana top çaldığı maçın görüntüleri lazım elinde olan varsa seyredelim... |
Alıntı:
|
kaptırdıklarını koysan 1 saat surerdı |
kleberson'un ismi yeter iyiki beşiktaşımızda yalnız ben bu yıldızlara , özel klipler. posterler yapmalarını istiyorum neden böyle bişey yapmıyolar anlamdım gitti kleberson'un oynadıgı maçlardan gollerini hareketlerini alıp bi klip yapsınler bjk tv yede malzeme çıkmış olur yı |
teşekkürler !! :) |
ya video için tşkler ama olmuyor işte her maç hata..hiç oyun kurtardığını gördünüz mü ...savunacağına bunu bi söyler misin |
Türkiye`de Saat: 21:24 . |