![]() |
Çarşı'nın Tigana için hazırladığı pankart Ankaragücü maçında açılacak http://img61.imageshack.us/img61/829...ganaqk8ti5.jpg L'AIGLE NOIR = KARA KARTAL (Fransızca) |
çok güzel olmuş |
iyi dusunce.. |
İşte bu büyük BEŞİKTAŞ taraftarına da bu yakışır hep destek tam destek İNADINA TİGANA !!!!! |
güzel olmuş.alayına isyan,ölümüne beşiktaş!!! |
Je T'aime Tigana Je T'aime Tigana Je T'aime Tigana;););) |
güzel düşünce.. |
güzel olmuş paylaşım için tşkler maçtan önce iyi oldu |
bencede destek olmalıyız pankart gerçekten çok anlamlı olmuş kutluyorum herkesi |
evet güzel bir düsünce..destekliyorum.. istikrar yakalamak icin sabir sart.. |
I Love You LUCEEE |
ılove you TİGANAAAAAAA |
I love you BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞ :):) |
güsel düşünce tebrikler |
Harİka Bİ DÜŞÜnce |
güzel olmuş da inşallah akıllanmıştır tigana hoca |
Herkes avatarını pankart yapsın... |
arkadaşlar tigana için başka pankartlarda açılacak maçta merak etmeyin..penche den gelecek bi pankarttta.. |
çok güzel olmuş,böle durumlarda sahiplenmek gerek,tigananın da kendine güveni gelir,mrk eden herkese yine çarşı cvp verecek desenize:D |
iyi bi düşünce...tiganayı desteklemek lazım...eski hataları tekrarlamak anlamsız.... |
cok süper olmus. INADINE TIGANA :D |
Helal Olsunn güzel düşünmüşler |
çok güzel olmuş gerçekten bu durumlarda destek olunmalıydı.Çarşıda gerçek bi centilmenlik örneği göstererek bu güzel olayı yapmışlar.TEBRİKLER!!! |
çok güzel bi düşünce |
ty Çarşı :D |
güzel pankart olmuş bende tıgananın kalmasını ıstıyorum |
insallah kapalıda acılır bende tutmak istiom bu gusel pankartı |
Alıntı:
|
eet aslında adamı sevmesemde bjk den o kadar para kazansada genede inadına :( tigana :( :( ama ben sevemiom bu adamı ya :( |
full destek |
güzel olmuş |
tigananın artık kredısı kalmadı basarılı olması ŞART herhangi bir beraberlik veya maglubıyette kellesı gıder |
gerçektende anlamlı olmuş |
iyii en azından moral olurr adama iyi düşüncee |
yaptı gene yapacağını çarşı |
Türkiye`de Saat: 06:48 . |