![]() |
Pankartımız yeni açıktaydı |
|
onur beklıyoruz fotoları |
çok güzel olmuş ellerinize saglık |
Guzel Olmus pankart |
süper olmuş arkadaşlar elinize sağlık |
güzel olmuş elinize sağlık |
Asıl Resimler Yıldıray Abi(KaraBey) de :) Bu Arada Çağlar(caglarss) Kardeşimize Tekrar Teşekkür Ediyoruz.... |
Sesimizi ve Ruhumuza inönüye taşıyan arkadaşlarımıza teşekkürler. |
super olmus arkadaslar emegi gecen herkese tesekkur ediom. Daha fazla resim varsa lutfen paylasalim. :) |
gerçektende güzel olmuş tam istediğimiz gibi inşallah bütün beşiktaş taraftarları bu sitede buluşur bu en büyük temellim |
ben de çekecektim ama baya uzak kaldı:D saolun emeği gecen herkese tsk. |
pankart süper olmuş elinize emeğinize sağlık |
|
http://img227.imageshack.us/img227/1228/dsc00108qd8.jpg Akaragücü maçında bulunduğumuz terden İnönü Stadı. Yani Yuvamız. |
elimize saglık cok güzel resimler..pankartımızda süper caglar arkadaşımıza ve yanındaki kardesimize tesekkür edreiz.bu arada pankart bendeee:):) |
Süper Olmus.. Yıldıray Abide Pankartın Tepesinden Ayrılmamış Hani :D Paylasım Icin Tesekkürler.. Yıldıray Abide Resim Varmıs Heralde Onlarıda Isteriz Buraya Ekleyin :) |
çok güzel yaa emeği gecen herkese tek tek teşekkür... ;) |
çok güzel olmuşşş |
harbiden güzel olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık |
Alıntı:
|
|
eliniğe sağlık arkadaşlar |
süper olmuş ellerinize sağlık keşke orda olabilsek |
çok güzel olmuş keşke yanınızda olabilseydim |
güzel olmuş... |
gzel olmuş :) |
güzel olmus emegi gecen herkese tessekür!! |
çok güzel olmuş emeği geçen herkese tşk ederim |
pankart harbiden dehşet olmuş herkesin gözü pankartımızdaydı. çağlar arkadaşımıza pankartı hazırladığı için buradan tekrar teşekkür ederim. |
|
teşekkürler abi |
zuahaa ne süper resimelr |
2. resimde alttaki kaşkollu dayıya bittim valla:D neyse mükemmel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler böyle bi olaya katkısı olanlara binlerce teşekkürler... |
elinize emeğinize sağlık..güzel olmuş.. |
forumumuzun ismini yuvamıza taşımakta emeği geçen herkese teşekkürler... |
süperrrrrrrrrr. iyi reklam olmus. he bu arada dün karakartalforumu izlerken alt yazida besiktasforum.net yaziyordu:D |
emeğine sağlık güzel çalışma olmuş.devamını beklıyoruz |
Aga kimin kim olduğunu yazsanız en azından bilmeyen arkadaşlar için iyi olacaktır;) |
Türkiye`de Saat: 03:26 . |