![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Mesajlar: 4.158
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ![]() Tavuklu Dumpling Çorbası Öncelikle dumplingi hazırlayın. Tek kat yufkayı 12 eşit kareye bölün. Bir kase içinde tavuğu, ince doğranmış sarmısak ve maydanozu, soya sosunu, şekeri ve 1 yumurtanın akını karıştırın. Hazırladığınız yufka karelerinin ortasına 1 kaşık tavuk karışımından koyup köşelerini kalan yumurta akına batırarak bohça gibi yapıştırın. Çorba için hazırladığınız 12 dumpling?i kaynar suda 1 dakika pişirip çıkarın. Tavuk suyunu kaynama derecesine getirdikten sonra içine pirinç sirkesini ve dumpling?leri ekledikten sonra servis yapın. Malzemeler 225 gr Tavuk Kıyma 1 Diş Sarmısak 1 Çorba Kaşığı Soya Sosu 2 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Maydanoz 1 Çay Kaşığı Şeker 2 Adet Yumurta Akı 4 Su Bardağı Tavuk Suyu 1 Adet Yufka 2 Çay Kaşığı Beyaz Pirinç Sirkesi(veya Şarap Sirkesi) Tuz, Karabiber | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |