Zeytinyagli Kuru Dolma Zeytinyagli Kuru Dolma Mutfak: Türk Süre: 20-40dk Servis: 4-6 http://www.iskenderiye.com/yasam/yem...88173d2436.jpg Malzemeler 1 kg kuru biber ve patlican 1,5 su bardagi pirinç 1 tatli kasigi karabiber 1 tatli kasigi kirmizi biber 1 yemek kasigi nane 1 yemek kasigi biber salçasi 1 yemek kasigi domates salçasi 6-7 bas kuru sogan 1 su bardagi sivi yag 2,5 su bardagi su Yapilis Tarifi Soganlari dograyip zeytinyaginda kavurun. Domates, biber salçasi, karabiber, kirmizibiber ve nane ekleyip iyice kavurun. Pirinç ve tuz ilave edin. Birkaç kez karistirdiktan sonra 1 su bardagi kaynamis su ekleyip biraz demlendirin. Hazirladiginiz iç malzemeyi biber ve patlicanlara doldurun. Tencereye yerlestirip 1-1,5 su bardagi su ilave edin. Orta hararetli ateste 20 dakika pisirin. |
Türkiye`de Saat: 23:22 . |
Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2