Cincile Çorbası http://www.yemektarifleribul.com/wp-...basi_resim.jpg Cincile Çorbası Malzemeler: - 500 gr cincile mantarı - 1 çorba kaşığı tereyağı - 70 gr un - 2 su bardağı yoğurt - 1 yumurta - 1 limon - tuz, karabiber Hazırlanışı: Cincile mantarlarının köklerindeki topraklı kısımları kesip atın ve bol suda iyice yıkayın. Süzüp bir köşede bırakın. Bir tencereye 1,5 lt su koyun ve içine bir limonun suyunu ve tereyağını ekleyip kaynamaya alın. Su kaynamaya başlarken mantar ve tuzu ilave edin. Mantarları 3-4 dakika kaynatın. Un, yumurta ve 2,5 su bardağı suyu bir kapta çırpıp bulamaç haline getirin. Mantarların pişmesine yakın, unlu karışımı kaynayan çorbaya karıştırarak ilave edin. Çorbayı 5-6 dakika kaynatın ve sonra servis yapın. |
Entresan :D |
Alıntı:
bencede senin yemek tarifi vermen:D |
hayır komık bölumunden bu bölume atladım artık :D alışınn :p |
eda mantarlarıda mı sen toplayacaksın:D |
hayıır :D |
oh en azından hastaneye yetişme şansımız olucak :D |
Türkiye`de Saat: 11:00 . |
Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2