![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1- ateistler 2- gayler ![]() ![]() ![]() ![]() bunlarda tatu gıbı sahnede neler yaparlar bılemem artık ![]() ![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NE ALAKASI VAR ARKADAŞLAR... ARTIK OYLE DURUMA DÜŞTÜKK Kİ... OLAN HER ŞEYE SÜPHECİLİK RUHUYLA YAKLAŞIYORUZ... BURDA MÜZİKLER YARIŞIYO.. ORDA "TÜRKİYE'Yİ" TEMSİL EDECEK O KİŞİ VEYA GRUP...BAŞARI HALİNDE BÜTÜN SİYASİLER ARASINDADA HAVA OLACAK.. BU HERŞEYDE VAR... O MZN DÜNYA KUPSI HİÇ YAPILMASIN .. MAZALLAH 3.DÜNYA SAVAŞI FLN ÇIKAR... ![]() ![]() ![]() ![]() TOGO CUM. vs. TÜRKİYE FALAN... ![]() ![]() ![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
O KADA DA DEĞİL... 3 KİŞİ ATAİST... ATAİZM SADECE BİR TANRI VE YA DİNE İNANMAMAK.. NE ALAKASI VAR. MÜZİKLE... AYRICA GAY DEĞİLLER.... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() 1.rock veya metal yapan veya dinleyen birileri ateist değildir... 2.tatu'yla mor ve ötesi'ni nasıl bir kefeye koydun onu anlamadım... ![]() 3.gaylik nereden çıktı onu ise hiç anlamadım... ![]()
__________________ eternity... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şunun şurasında kaç tane rock-metal dinleyen adam kaldı ![]() ![]()
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BENCE ÇOK ÇOK KÖTÜ SEÇİM ACAİP SİNİR OLUYORUM BUNLARA GERÇİ İŞİN İÇİNDE SİYASET VARKEN BİRDAHA ZOR KAZANIRIZ BİZ BU YARIŞMAYI...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | haydi hayirlisi | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |