![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Müzik Haber Bu Bölümde Müzik Haberleri Şarkı Sözleri Konserler vs. bulunur. mp3 ve video Klip Yayını Kesinlikle Yasaktır. | 
| Anketimiz: Hangi Tür Müzik Dinlersiniz? | |||
| Arabesk |   |  6 | 3,90% | 
| Caz |   |  1 | 0,65% | 
| Heavy Metal |   |  20 | 12,99% | 
| Rap - Hip Hop |   |  30 | 19,48% | 
| Pop |   |  27 | 17,53% | 
| Punk |   |  3 | 1,95% | 
| Rock |   |  52 | 33,77% | 
| Klasik |   |  5 | 3,25% | 
| Türk Halk Müziği |   |  6 | 3,90% | 
| Türk Sanat Müziği |   |  4 | 2,60% | 
| Katılımcı sayısı: 154. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|   | 
|    |  #92 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     sevinçliyken: hint,roman,greek      hüzünlüyken: arap,arabesk,alaturka kızgınken: rock,metal,funk,flamenko meraklıyken: jazz,classic,pop  |  ||
|   |        |  
|    |  #94 | ||
|    Sadece Özgürlük  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 33  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     ben günlük yaşamı anlatan we yanlışı anlatan bütün şarkıları dinlerim     ister rep ister punk ister arabest rock farketmez ama genellikle Jaz yada Klasik müzik 
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #95 | ||
|    1903-1984-2008  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Ne denk gelirse.... (Müslüm maynağı hariç)       ![]() ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #96 | ||
|    Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bende heavy -black metal-hardcore dinlerim favorilerim,lamb of god ,kıllswitch engage,soilwork,chimaira   ancak ilk göz ağrılarım,metallica,radiohead,queen,pink floyd vede tabi ki cranberries hey gidi günler..  |  ||
|   |        |  
|    |  #97 | ||
|    şizofrenik wak'a  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     Hayko     Hayko Hayko... Sabaha kadar yazabilirim ![]() 
				__________________   Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D  |  ||
|   |        |  
|    |  #98 | ||
|    beşiktaşlı fego  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 30  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     genellikle rap&hip hop tarzı şarkılar hoşuma gider    
				__________________   BeşiktAŞK  |  ||
|   |        |  
|    |  #100 | ||
|    zhu 95  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     bi liste yaparım sırayla ruh halinden ruh haline gökçenin mutluydum şarkısına taktım hele Murat Başaranın BenimAdım serseri ve gülümse Annem şarkısı değişilmezimdir çok harika bi şarkı.SOnra Ben rockçıyım veyada ben rapçıyım rock dinlemem olayına asla girmem rock dinlenmezmi la.  güzeL olaN şarkıları diNleyeceksin kardeşim, arada hayki sago ceza iyi gelir ancak  rapa damar karıştırdığları zaman çekilmez olur en tiksindiğim sesler çıkar ortaya rapçıysan rapçısın kardeşim damarla ne işin VAr    
				__________________    Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. Konu haricia tarafından (28-08-2008 Saat 06:04 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |