![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne zaman istersen ![]() ![]() ![]() Ama 1-2 kişi daha lazım.Ufuk ve yunus da gelsin ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | artık rockçı kız değilim demek için 2 şeyin varlığını tartışmak gerekir.. 1-önceden rockçı olman gerekiyor ki artık değilim diyebilesin.. 2-rockçı olunmaz,doğulur..sonradan rockçı olursan böyle özlem tekin gibi saçma sapan bişe olursun.. 1.madde avrilde hiç olmadı..her gitar çalıp söyleyene rockçı dersek memleket rockçıdan geçilmezdi..ikincisi ise eğer artık rockçı değilim popçuyum yada hiphopçıyım derseniz bunda bir samimiyetsizlik var demektir..avrilin müziği zaten samimi değildi..insanın bir hayat görüşü,bir duruşu,bir kimliği vardır..o doğrultuda müziğini seçer,dinler..ama 3-4 yılda bir tarz değiştirip ben rockçı değilim artık dersen bu senin ne kadar dengesiz,kişiliği oturmamış,yaptığı işe saygısı olmayan,samimiyetsiz,oynak bir yapıda olduğunu gösterir..avril ve onun gibiler sizi sevmiyorum..!tiksiniyorum..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tamam tamam.Konu dışına fazla çıkmayalım.Organize ederiz ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() bu kadın hem tanınıyor hem sevilior rock ta tarzı gbi gözküor çakmayan rock'ı bu dengesizin yaptıı gbi bişe sanıo.ortada bi yanlış anlaşılma vardı kendsi dü<eltti ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakan konuya açıklık getirdiğin için Kübra çok sevindi... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | önemli değil..her zaman..! yaşasın heavy metal kardeşliği..! \m/
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen abla yhaaa ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takıntılısınız yaw..Milli mesele haline getiriyorsunuz..Tiksindin ne oldu sevdin ne oldu..Müziğine bakacaksın sen..Sevdinmi dinle..Sevmedinmi bırak gitsin..Ama öyle yıllardır bu işi yapanlardan iyi bildigini zannetmemek gerek bu işleri..Ben şahsen müziğini seviyorum..Kulağa hitap ediyor..Ama heavy metal'ede saygı duyuyorum..Bakma geyik yaptıgıma..Ama sevenleri olan biri için iğreniyorum demek saygısızlıktır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | neyine saygı duymam gerekiyor..? 28 yaşındayım..13-14 yıldır rock ve metal müzik dinleyicisi,10 yıldır da gitar çalan birisiyim..deep pruple,black sabbath,led zeppelin,the doors,uriah heep dinleyerek büyüdük..gerçek rock bunlardır..avril gibi "bugün 15 oldum,ergenlik sivilcem çıktı,orman ne güzel ne güzel hey" gibi sözler yazarak,eline gitarı alıp 3 akorla kız şarkıları çalıp söylemek rock müzik yapmak mıdır..belki otorite değilim ama rock'ın ne olduğunu birçok insandan da daha iyi bilirim.."yıllardır bu işi yapanlardan iyi bildigini zannetmemek gerek" demişsin..avrilin yaşı kadar bu müziğin içindeyim neredeyse..neyin ne olduğunu avrilden de onun gibilerden de çok iyi bilirim..seveni olabilir..eyvallah dinlesinler..ama bana avril rockçıdır naraları atmasınlar..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! Konu the_pentagram tarafından (02-08-2009 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |