![]() |
Beklediğim kadar iyi değildi benim ki Mangaya kendi tarzlarında çok daha sağlam bir şarkı yapmasını beklerdim.. |
mangadan daha güzeli beklerdim. ingilizce olduğu için söyleyemiyor bencede keşke türkçe bir şarkıyla katılsaydı neden ingilizce, kendi dilini beğenmiyor musun ? umarım iyi bri sonuç alırda yüzümüzü kara çıkarmaz umarım. |
ben beğendim.. |
aslında bızım kapalıyı cıkaracaktılar euorvisiona baslardıkk ... besıktasım senın ıcınn herseyımden vazgecerımmm senın ııcn her zman heryerde ölümü bile gıderım belkı gozlerım dolacak belkı gunesım solacak benım bır tek hayalım var oda KARTAL SAMPIYON OLACAKK.... all bu besteyi ing çevır bak 1. olmasak manga gıbı olayımm |
valla ben beğendim hadise kenan doğulu gibi sanatçıların şarkısını beğendiysek (ben hariç) bunu göklere çıkarmalıyız.sertab erenerden sonraki en ii şarkı bu bence |
Mangadan bi cacık olmaz diye boşuna demedik..ne sonuç alırsa alsın,Manga ile bu yola girmek büyük hataydı.. |
Beğenmedim tam manganın tarzı gerci ama zor ilk 8 e anca gireriz |
arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!! oy verecek olan siz değilsiniz unutmayın bırakın da oyu kullanacak kişiler karar versin geçen sene hadise yi yarışmadan 3 ay öncesi 1. ilan eden bizlerdik sonuç ne oldu ilk 3 e bile giremedi. |
hani türk sarkiyla cikarsin türkiyeyi kendi dilimizle temsil edersin sarki kötü olsa bile arkasinda olurum desteklerim ama söyle ingilizce sarkiyla ki hic güzelde degil sarki umrumda bile degil |
ben çok beğendim siz şimdiden böyle konuşuyorsanız iyi derece alırız hadiseyi yere göğe sığdıramıodunuz ilk 3 e giremedi arkadaşımızın dediği gibi nazar değmez inşallah :) |
Türkiye`de Saat: 08:28 . |