![]() |
İşte Eurovisiona Gidecek İsim http://rsm.turkboard.us/data/media/3/kenandogulu.jpg 10-12 Mayıs’ta Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de yapılacak 52. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi Kenan Doğulu temsil edecek. TRT yönetimi, bu yıl ’Çakkıdı’ şarkısıyla büyük beğeni toplayan Kenan Doğulu’da karar kıldı. Son albümüyle listelere hızlı bir giriş yapan Kenan Doğulu, TRT’den Eurovision teklifi aldığını ve düşündüğünü açıklamıştı. TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney, bugün sanatçıyla birlikte düzenleyeceği basın toplantısında kararı kamuoyuna açıklayacak. Kenan Doğulu Eurovision Yarışması için 3 şarkı hazırlayacak. Sanatçının Eurovison’da okuyacağı şarkının sözlerinin Türkçe mi, İngilizce mi olduğu konusunda henüz karar verilmedi. |
ilk beş yada ilk on garanti diyorum |
hadise daha çok hoşuma gidiyordu benceee |
walla yürekten istiyodm kenan doğulu olsun diye, güzel bi şarkı yaratır şimdi iki kardeş:D:D |
gösteriş açısından hadise daha mı iyi olurdu acaba o şimdi dekolte falan da giyerdiii.. |
Alıntı:
|
KEŞKE DEDİĞİMİZ GİBİ OLSAAA |
Yakısır valla son 2 senedir katılanları düşünüyorumda resmen kabus Allahtan rezalete devam edip Ajdarı cıkarmadılar Eurovisiona |
gülseren ve sibel tüzün faciasından sonra kenan doğulu dünya starı.. hayırlı olsun |
yakışanı buydu zaten inş başarılı olur.. |
Ajdar nerdesinya kurtar bu ülkeyi sana cok ihtiyacimis var :D:D:D:D |
inşallah hakettiğimizi alırız |
hayırlı olsun ... bizi iyi temsil edeceği kesin |
ingilizce bir şarkı düşünüyormuş sanırım..hayırlı uğurlu olsun ne diyelim...bence iyi bir aday...bakalım neler yapacak... |
kenan doglu nun secildigi cok iyi olmus....güzel bi sarki ve ilk 5 garanti diorum ben ....zaten kenan doglu heryerde costurur... |
bi basari yapamaz doner tekrar , mangaya yazik oldu onlar katilmaliydi |
Alıntı:
|
kenan dogulu karizması ve tarzıyla yarışmada iyi bir derece yapıcagını umuyorum. hayırlı ugurlu olsun. |
insallah basarili olur:) GAFFURDA GITSIN ... |
Alıntı:
|
Hayırlısı olsun. |
2senedır fıyasko karalar veren trtyı kutlarım en sonunda cok ıyı bır karar verdıler bu sene ümitliyim bırıncılık beklıyorum |
kenan doğulunun kabul etmesi büyük cesaret,alkışı hakediyor bence,sonuç ne olursa olsun,helal olsun:) |
Alıntı:
|
trt son 2 senedir yaptğı yanlışı bu sefer yapmadı.bence süper bir karar.ilk üç garanti. |
ya arkadaşlar Kenan Doğlu'ya bende güveniyorum..eylendirmeyi bilen birisi iyi güzel de bu sadece bir müzik yarışması değil bence...ya daha doğrusu müzik yarışması altında siyaset yapılıyo bence...yani sonuçta oy veren ülkelere dikkat edersek nereye ve neden oy verdikleri ortada diye düşünüyorum... |
Türkiye`de Saat: 22:49 . |