![]() |
Hülya Avşar yeni albümünde rock söyleyecek Hülya Avşar, uzun bir aradan sonra çıkaracağı yeni albümü için ince eleyip sık dokuyor. Bugüne kadar seçtiği tüm şarkıları çöpe atan Avşar, repertuvarına rockçı Emre Aydın'ın "Dokunma" adlı parçasını da ekledi... Uzun zamandan beri müzik dünyasından uzak kalan ünlü sanatçı Hülya Avşar, haziran ayında çıkaracağı yeni albümü için çalışmalarına hız verdi. Güzel sanatçı yeni albümü için bugüne kadar seçtiği tüm şarkıları çöpe atarak, yeniden repertuvar çalışması yaptı. Geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu ile birlikte bir yemekte buluşan Hülya Avşar, yeni albümdeki şarkılarının seçiminde "Minik Serçe"den yardım istedi. Geçtiğimiz aylarda "Tüm şarkılar ve besteler birbirine benziyor; şarkı seçemiyorum! Bu yüzden kaset çıkarmadım" diye açıklamalar yapan Hülya Avşar, yeni repertuvarına son günlerin sevilen parçalarını da ekledi. Kolay kolay şarkı beğenmeyen ve ayrıca yapımcı Erol Köse ile aralarındaki anlaşmazlık yüzünden kasetini çıkarmakta geciken, güzel sanatçı yeni albümünde ilk kez rock bir parça söylecek. Rock müziğin genç sesi Emre Aydın'ın "Dokunma" isimli şarkısını seslendirmeye hazırlanan Avşar, ayrıca Ferhat Göçer'in 'Cennet' adlı hit parçasını da albümüne alacak. Hülya Avşar haziranda piyasaya çıkması planlanan yeni albümünde; Sezen Aksu'dan da yeni bir parça seslendirecek. |
ay çokda yakışır :D |
bıraksın böyle maceralara gerek yok:) |
bu kadın neler yapacağını şaşırdı:D |
bi onu yapmamısı hıh onuda yapıo süper.... :D :D |
başka şeylerle gündem yaratmayı bırakıp albüm yapmaya karar vermiş ii bari:D |
önüne gelen şarkı söylüo hülya avşar rock sölemiş çok mu :) |
Alıntı:
|
müslüm söyledikten sonra o da söyler |
DOĞRU valla:D yakında ajdarda rock söylermiş:D |
Zaten kadında ses denen birşey yok rock'ı nasıl söyleyecek bilmiyorum..:( |
sadettin saranla düet yapacakmış vede birlikte tenis maçı yaparken klip çekecekmiş :D:D |
ammada gusel olur haaa...:)komedı cıkar basına..:) |
sagodanda şarkı alır u şimdi :D:D |
of of of rock ta bitti desenize o bile rock söyleyecekse ben gerisini düşünemiyorum başlar yapmaaaa dokunma lütfen bak dokunma falan allahım yaaa |
oda sanatçımı beaaa magazin kadını |
cezadan falanda şarkı al rapte söyle istersen tövbe tövbe bari rock la rap e el atma onlar huzurlu kalsınlar ya |
şimdi uygun bir cevap verirdim konuya uygun ama forum ortamındayız yakışık almaz :) zaten emre baydın ın şarkılara hasta olmuştu ordan gaza gelmiş heralde... |
aman yaaa millet ne yapacağını nereye saldıracağını şaşırdı...zaten hülya avşar ne yapsa çok beğeniliyo bunu da yapsın nolcak ki :S |
Alıntı:
|
yaaaaaaaaww, adamı sinir etmeyin, hülya avşar mısın nesin öyle rock'ı ağzına alırken de besmeleyle al, bu ne yaw, ayaklar altına aldılar rock'ımızı... |
Alıntı:
|
manyak bu kadın ya emre aydın ın güzelm şarkısını mahvedeck cennt zaten kötüydü onu okusun ama emre aydın ın şarkılrna dokunmasn ya |
bence susmak ona çok yakıştı.hep sussun o :D |
bokunu cıkardın artık hulya avsar ne sin sen ya .. daldan dala herseye aatlıosun bu ne böle |
Türkiye`de Saat: 08:51 . |