![]() |
Türkiye'den Ermenistan'a süpriz 12 puan http://img87.imageshack.us/img87/310...nkostumli2.jpg Kenan Doğulu, 'Shake It Up Şekerim' isimli parçasıyla, 163 puan toplayarak 4. olduğu Eurovision'da en çok konuşulan konulardan biri de Türkiye'nin Ermenistan'a verdiği 12 tam puan oldu. Oylama yaptığı sırada Türkiye'nin puanları açıklanırkan, 12 tam puanın Ermenistan'a verildiği açıklandı. Türkiye'nin verdiği bu puan hem Türkiye'de hem de Avrupa'da süpriz olarak nitelendirdi. Oylamada Türkiye'ye Fransa, Belçika, Almanya, Hollanda ve İngiltere 12 tam puan verdi. 6 ülkeden de 10 puan geldi. |
kenanın şarkısı ilk gündne beri iyi olmadığını biliyordum basın yine şişirdi 4 olması bile bence büyük başarı |
valla şaşırtıcı bize bırak kepçeyi çay kaşığıylan bile oy gelmezken biz ermenilere bu kadar destek çıkıyoz gerçi normaldir meydanlarda hepimiz ermeniyiz diye bağıran bi toplumumuz var... |
Arkadaşlar Fransada Bize 12 puan verdi burda şaşılması gereken bişi değilmi? |
evet o da gecenin süprizlerindendi |
YA RUSLAR FALAN COK AZ PUAN VERDİ BİZ |
bence kenann sarkısı dier sarkılara oranla daha ii di.... buda basarı bence en azından seneye direk finallerdeyiz... |
evet bence de kenanın şarkısı daha iyiydi,eğlenceliydi en azından..ben beğenmedim ama diğer şarkılara ve özellikle bir numaraya nispeten iyiydi..ama bi şeyi öğrendik ki artık eurovision u ciddiye almamamız gerek..tamamen politika konuşuo puanlamada..müzik,sanat,söz,dans,performans değer görmüo..ingilizler de tam puan verdi,şaşırtıcı..bunu politikayla ilişkilendiremedim:) sonuç itibariyle eurovision tarih olmuştur,hayırlı olsun.. |
Türkiye`de Saat: 01:42 . |