![]() |
Eurovision'da Ülkemizi Mor ve Ötesi Temsil Edecek.. Eurovision'a sürpriz grup http://www9.gazetevatan.com/newpics/...06581028_2.jpgBu yıl Türkiye'yi sürpriz bir grup temsil edecek. İşte Eurovision'a gidecek olan grup... TRT Genel Müdürü Eurovision için "Mor ve Ötesi" ile anlaşıldığını söyledi. 5'li listenin en üstünde yer alan Tarkan öneriyi geri çevirdi.. PPENSİPTE ANLAŞTILAR Türkiye'yi 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek grup hemen hemen kesinleşti. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin "Mor ve Ötesi" ile 'prensipte anlaşma' sağlandığını açıkladı. TRT, Türkiye'yi 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etmesi için 5 grup ya da sanatçı tespit etti. Bunların arasında "mega star" Tarkan da bulunuyordu. TRT'nin yaptığı 5'li listede birinci sırada olan Tarkan, bu öneriyi kabul etmedi. Tarkan'ın devre dışı kalmasının ardından TRT, sıralamada yer alan diğer sanatçı ve gruplarla görüşmeye başladı. ŞARKI TÜRÇE OLACAK Bu görüşmeler, büyük ölçüde tamamlandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, yaptığı açıklamada, "Mor ve Ötesi" ile 'prensipte anlaşma sağlandığını' belirterek, kısa süre içinde imzaların atılabileceğini söyledi. Şahin, Mor ve Ötesi'nin seslendireceği parçanın Türkçe olacağını vurguladı. Türkiye, 2003 yılında Riga'da gerçekleştirilen 48. Eurovision Şarkı Yarışması'na Sertab Erener'in "Everyway That I Can" adlı İngilizce şarkısıyla katılmıştı. Erener, birinciliği elde etmişti. Finlandiya'da gerçekleştirilen 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Kenan Doğulu da "Shake it up Şekerim" adlı parçasıyla dördüncülüğü elde etmişti. |
mor ve ötesi nin çok ii bi grup olmadığını düşünüorum.tarkan olsaydı daha ii olurdu.bakalım ne olacak?!? |
üffff ne kadr ozntı olduk yhaa rock mısss pffffff |
başarılı olurlar umarım bu yarışma bi şeye ölçü değil çokta lazım değil o yüzden :9 tamamen siyasi şeyler sanatla alakası yok :) |
HELALA BEE.. TAMDA O HABERİ KOYACAKTIM... HASTASIYIM YA O GRUBUN ... MÜKEMMELLER.... ******* HEAVY ROCK******* HELALA SANA.... ANTI TARKAN..!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Valla öyle büyük bi başarı beklemiyorum ama iyi olur inş.... |
isabet olmuş.özgün bi grup.başarılı olmaları önemli değil Türkçe bi şarkıyla doğru dürüst temsil etsinler yeter..kadının ismini unuttum önceki sene biri katılmıştı ya ondan iyi olcakları kesin |
mor ve ötesinin yurtdışına açılma projesi vardı ve uzun zamandır bunun için girişimlerde bulunuyorlardı, sanırım pek birşey elde edemediler ki eurovisiona katılma önerisini kabul ettiler, şaşırdım açıkçası ama iyi bir müzikle 1.'liği alabilecek kapasiteye sahipler, hayırlı olsun diyelim... |
Başarılı olamayacağımız kesinleşti :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
mesela ibrahim tatlıses nasıl, uyar mı sana...:D |
1- ateistler 2- gayler :D:D:D:D zuhahahhahehheheeh baya oy alırlar dunyadan bunlarda tatu gıbı sahnede neler yaparlar bılemem artık :D:DD zuhahahhahahuehuehuuehhahazz |
NE ALAKASI VAR ARKADAŞLAR... ARTIK OYLE DURUMA DÜŞTÜKK Kİ... OLAN HER ŞEYE SÜPHECİLİK RUHUYLA YAKLAŞIYORUZ... BURDA MÜZİKLER YARIŞIYO.. ORDA "TÜRKİYE'Yİ" TEMSİL EDECEK O KİŞİ VEYA GRUP...BAŞARI HALİNDE BÜTÜN SİYASİLER ARASINDADA HAVA OLACAK.. BU HERŞEYDE VAR... O MZN DÜNYA KUPSI HİÇ YAPILMASIN .. MAZALLAH 3.DÜNYA SAVAŞI FLN ÇIKAR...:D:D:D:D TOGO CUM. vs. TÜRKİYE FALAN... :D:D:D |
Alıntı:
O KADA DA DEĞİL... 3 KİŞİ ATAİST... ATAİZM SADECE BİR TANRI VE YA DİNE İNANMAMAK.. NE ALAKASI VAR. MÜZİKLE... AYRICA GAY DEĞİLLER....:banghead::thefinger::D:D:D |
Alıntı:
1.rock veya metal yapan veya dinleyen birileri ateist değildir... 2.tatu'yla mor ve ötesi'ni nasıl bir kefeye koydun onu anlamadım...:D 3.gaylik nereden çıktı onu ise hiç anlamadım...:D |
nerde rockcıya laf söleior orda bitiorsun hasan:D |
Alıntı:
|
ben iyi temsil edeceklerne inanıyorum...Türkiye mz adına başarılar.... |
BENCE ÇOK ÇOK KÖTÜ SEÇİM ACAİP SİNİR OLUYORUM BUNLARA GERÇİ İŞİN İÇİNDE SİYASET VARKEN BİRDAHA ZOR KAZANIRIZ BİZ BU YARIŞMAYI... |
haydi hayirlisi |
süper bi karar inş. başarılı olurlar |
bence rockla katılmamız çok iyi ama mor ve ötesinin bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum hayko cepkin veya şebnem ferah olabilirdi |
hayırlısı olsun.. |
Alıntı:
|
Mor ve Ötesinin şarkılarını anlamak bizim için bile bazen çok zorlayıcı olabiliyor. bunu avrupa nasıl yapacak? hatta niye bu kadar uğrsşıyoruz kuzey dayanışması diye bişey var . bu kadar abartılmaması gerek müziğe oy vermiyolar orada.. |
dogru bir tercih gibi ama DUMAN olsa daha iyi olurdu |
iyi bi grup severek dinliyorum inş basarılı olurlar |
Başarılı olurlar inş :) |
slov parça seçmezlerse ilk 4 e gireriz |
Alıntı:
Gördüklerimle ilgili yorumlarımı yapayım..Hayko Cepkin'de hiçbir şey yok! Alt yapı ve vokal pedalından başka bir şey değil Hayko..canlı performansta ne yapacak peki? vokal pedalının üstüne herhangibir şey örtüp,devamlı üstüne basmakla mı uğraşacak Eurovision'da? bunu her konserinde yapıyor ve 1 keresinde komik bir duruma düşmüştü..anlatmak bile istemiyorum (: Şebnem Ferah..elbette müthiş bir ses! fakat bu tür sanatçılar katılmaz..prensiplerini bilemeyiz ;) Duman da aynı şekilde.. Mor ve Ötesi piyasanın en bilinen ve bu işi en iyi yapan gruplardan bi tanesi..ve başarılı olacaklarına eminim ;) sesiyle,müziğiyle bu işi en iyi götürecek isimlerden bir grup ve çok doğru bir seçim kesinlikle.. Eminim ki abuk sabuk bir parça yapıp da katılmayacaktır..hangi şarkılarını anlamıyorsunuz ki? sorun,söyleyeyim (: bu kadar abartılmasına gerek yok..özellikle "şirket" parçası,tüm dünyaya örnek gösterilebilecek bir parça! ha,seviyor muyum? hayır,bir tek o parçalarını sevmiyorum..fakat dünya çapında "iyi" ;) Umarım her şey yolunda gider.. |
bence gayet başarılılar şarkılarını dinlemekten büyük keyif alırım.şarkı da gayet güsel derece yapacağımızı umuyorum. |
Alıntı:
unutulurmu gökyüzü yitirirmiyim bu gül yüzü birer birer neyim kalır geriye baksam da solarmıyım gündüz gece güneşim yoksa bu son hece birer birer neyim kalır geriye baksam da zehirlendi dudaklarım çocukken nasıl ağlardım birer birer neyim kalır geriye baksamda ne kaldı bak ellerimde biliyorum gülüyorsun her adımım daha derine ölüyorum... törpülenmiş tırnaklarım güçsüzdüm ben de avlandım birer birer neyim kalır geriye baksam da herşeyim olmuş bilmece çözdükçe gördüm işkence birer birer neyim kalır geriye baksam da bir başıma kaldım şimdi nerde hata yaptım bilmem ki birer birer neyim kalır geriye baksam da ne kaldı bak ellerimde biliyorum gülüyorsun her adımım daha derine ölüyorum.. Arkadaşım sen adamın sahnede komik düşme olayına ne bakıyorsun herkez hata yapabilir . üstte verdiğim şarkı sözlerinde anlamsız bir yeri göster bu adamı dinlemeyim . . . adamın parmağında 10 marifet var bunu da izle sahne performansı başka güzel olan bir sanatçı tanımıyorum bu yüzden forever hayko forza hayko cepkin ! :rock::rock::rock::rock: |
tamda bulmuslar cok hareketli elemanlar secene secilene basarılar |
Türkiye`de Saat: 12:11 . |