![]() |
ben şarkı kalitesinden çok,sahnede yapılan şovların kazandığını inanıyorum bu yarışmada,zaten herkes kapı kkomşusuna oy veriyor,çok da ciddiye almamak lazım |
mor ve ötesinin bu şarkıyla morarması normal bencede..7.lik süper bi sonuç.. |
böyle kaliteli müzik yapan iyi grupları eurovisiona göndermemek lazım..boşuna emek harcayıp moralleri bozuluo..tamamen siyasi bi yarışma boşu boşuna ciddiye alıoruz |
tam şarkılar biti uyumuşum iikine de izlememişim şuna bak 7. olduk:( |
kesinlikle iyi sonuc daha daha iyisi olurduk ama malum... nyse hem turkce hemde rock bi parca... mukemmeldiniz ... hem zaten emin olun takmiyo kafaya hiçbiri.. havaalaninda Turkiyeye dönduklerinde karsilandilar... ve kerem özyegen kendi söyledi "eurovision dedigin ne ki abi"... diye onlar zaten sallamadilar en iyisini yaptilar okadar yalaka insanlarin arasinda 12 puani aldigimizdaki duruslari neydi öyle yaa:congrats:helal olsn |
bu şarkıya göre iyi bi sonuc bence |
7. olmak bencede iyi en azından türkçe bi şarkıyla katıldık türkiyeyi temsilen gidip ingilizce şarkı söylemeleri çok saçma geliyo bana ayrıca ruslarda evgeni pluscienko olmasa biraz zor alırlardı şarkı kazanmadı yani http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
Türkiye`de Saat: 20:10 . |