![]() |
TRT'den Eurovision için iki teklif TRT 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya'da gerçekleşecek olan 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna ve popçu Gökhan Özen'e teklif götürdü. Hepsi grubu ve Gökhan Özen, teklife henüz yanıt vermedi. Her sene yapılan 'Şarkı Türkçe mi olsun, İngilizce mi?' tartışmalarının bu sene de yaşanacağını söyleyen grup üyeleri teklifle ilgili "Hala düşünüyoruz" derken Gökhan Özen ise, "Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek isterim. Düşünüyorum, görüşmelerimiz sürüyor" dedi. |
bunlardan hiçbir başarı çıkmaz, bir an önce vazgeçmeliler.... |
Ama yinede ıkısının arasından bırını secmek gerekırse Gokhan Ozen daha mantıklı gelıyor.. |
Önemli olan melodik zenginlik ve Türk kültüründen motifler içeren bir şarkı yaratmak. Bu iki isimdende böyle bir şarkı geleceğini sanmıyorum. Zaten siyasi unsurlar hep müziğin önüne geçiyor ama yinede kaliteli bir parça ile katılmak lazım.. |
valla eğer türkçe olacaksa kimin katılacağı hiç önemli değil bence |
TRT 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya'da gerçekleşecek olan 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna ve popçu Gökhan Özen'e teklif götürdü. Hepsi grubu ve Gökhan Özen, teklife henüz yanıt vermedi. Her sene yapılan 'Şarkı Türkçe mi olsun, İngilizce mi?' tartışmalarının bu sene de yaşanacağını söyleyen Hepsi grubu üyeleri teklifle ilgili "Hala düşünüyoruz" derken Gökhan Özen ise, "Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek isterim. Düşünüyorum, görüşmelerimiz sürüyor" dedi. TÜRKİYE BİRİNCİ OLDUKTAN SONRA KİMLER GİTTİ? * 2003 Sertab Erener - BİRİNCİ * 2004 Athena - DÖRDÜNCÜ * 2005 Gülseren - ON ÜÇÜNCÜ * 2006 Sibel Tüzün - ON BİRİNCİ * 2007 Kenan Doğulu - DÖRDÜNCÜ * 2008 Mor ve Ötesi - YEDİNCİ |
Hepsi gorsel mana da ıyı hazrlanırsa ve 0-6 yas sarkıları yerıne ıyı bır parcayla katılıp danstakı basarılarınıda yansıtırlarsa neden olmasın.. ama once parca ıngılızce olsun |
hepsi daha iyi |
hepsi mi gökhan özen mi şaka gibi ya sanki sanatcı yok ...basit sarkıcılara yer veriyolar..bunlardan bişey olmaz..coluk cocuk sarkısı söleyen bi gruptan hiçç yani.. |
Türkiye`de Saat: 05:33 . |