![]() |
Ben zaten saydıklarınızın hiçbirini bilmiyorum,konu beni çok aştı.:D:D:D En kısa sürede bu tür müzikle alakalı cd'ler alayım bari...:p Yelpaze geniş olsun.:D |
abla katıl bizim sosyal grubumuza anlatalım biz nolduunu:D:D:D:D |
Tamam yahu,katılıyorum Kübra...:D:D:D |
ciddiye alıorum habern olsun abla:D |
Ben de...:D Niye sırıtıyoruz o zaman onu anlayamadım.:D |
dur abla davet gndercem sana şimdi(: |
Davetinizi aldım,gördüm ve de arttırıyorum.:D O başka bir şeyde oluyordu galiba ya...:D:D:D |
Alıntı:
|
Memnun olurum.:) |
bu heavy metal köken yazısını buraya atarsam konu dışına çıkmış olurus :D ama |
ya ben sosyal gruba attım ablam oraya gelio sende oraya git yunus:D konunn dışına yeternce çıktık zaten:D:D |
Tamamdır,bakıyorum gruba...:) |
Bence ablama bi anda heavy metali önermeyin. Önce rock miziği daha hafif şeylerle aşılanmasından yanayım:D |
biz bütün seçenekleri sunduk ablama hangisinden başlarsa:D:D:D sen bi sosyal grubu ziyaret etsene mazu üye oldun kaldı öle... |
Alıntı:
Bana bir şey olmaz Mazlum,merak etme...:D İnme inmez inşallah...:D |
bişicik olmasss :D |
Kendime güveniyorum...:D |
ablacım uyaracaım tek şey başlayınca bağımlı oluosun:D dikkatli ol bnce(: sonra bnm gibi sokak ortasında kafa sallamaya falan başlarsın mazallah:D:D:D |
Kendimi kafa sallarken düşünemiyorum Kübra ...:D |
zaten düşünmüon abla bi anda kendini öle buluyon:p:D:Dsokaktaki insanlar bakınca anlıon:D belki bana özeldir bu ama blmiom yunusa falan sormak lazım:D:D:D |
Bu gurubu ilk kez duyuyorm... |
Ulytau birçok kişi ilk kez duyuyor olabilir...ben bayaa bi süredir biliyorum ve dinliyorum..gerçekten kazak grubu olmasına rağmen oldukça iyi parçaları var..manowar'a ise diyecek birşey yok..kelimeler yetmez..! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
olmuyor aksine kafa sallayınca boyun bölgesinde kireçlenmeyi önlüyor..üstelik küpe ve piercing de takarsan akapunktur etkisi yaratıyor..anlayacağınız metal müzik 1001 derde deva :D |
yok ablacım transa geçiosun:D gerçi bnm hayko konserden sonra kafamı kaldırmaya mecalm yoktu ama olsun bu zevk hiç bi yerde yooqq:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bnde piercing taksam ne:D:D |
Alıntı:
Aman Hakan,ne piercingi? Hiç sevmem öyle şeyleri ,inşallah oğlum büyüyünce o garip şeylerden takmaz.Evet,kireçlenme konusunda tedavi edici özelliği olabilir,katılıyorum.:D |
eriiiicccc olm gelme türkiyeye seneye bi daha gelcez dedin millet yeahlettinnn anca mı aklına geldiiii leynnn :D kazakla geliyomuş bi de deri pantolonu bi yerine kaçırcaz olm ayıp ettin yamuk yaptın kings of metal comin to town dedik baltalarla şimşekler altında izledik peh peh kamyonunuzu motorunuzu alın görünmeyin bi daha :PP |
Türkiye`de Saat: 07:54 . |