![]() |
"Artık Rockçı Kız Değilim" http://estb.msn.com/i/5E/3C3F114CE9A...B28D45AA7D.jpg Avril Lavigne, dördüncü stüdyo albümünde müzisyen kişiliğinin sakin tarafını ortaya çıkartacak."Şarkıların çoğunu akustik kaydettik. Sadece akustik enstrümanlar ve benim vokalim var. Daha önce yaptıklarıma hiç benzemiyor. Bu bir pop-rock albümü değil. Duygularım ön planda olsun istedim. Gerçekten şarkı söylemeyi istedim. Bu yüzden de kayıtlarda sadeliğe önem verdik. Akustik gitar üzerine vokal kaydetmekle başladık işe. Performanslarımın bu şekilde olmasını daha çok seviyorum. Bu nedenle böyle bir albüm yapma ihtiyacını hissettim." diyor Avril Lavigne.Avril Lavigne'in yeni albümü 17 Kasım'da piyasaya sunulacak. |
Zaten hiç olmamıştın ki :D |
ilk albmn dışında hiçbi zaman bu dnyanın insanı deildin sen zaten allah'ın gıcığı resmi olarak defoldun yani:D adam akıllı müzik varken git ilkokul çocuklarına bağır I don'T like your girlfriend die mhaall yhaa:D |
Niye kızıyorsunuz yahu?:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ablacım bu kadın ait olduu yerin farkında olmayan bi geri sadece...neffeeett edddiioomm:D |
Ben de öyle düşündüm ilk anda Yunus ama açıklamış,öyle değilmiş.:D Tamam Kübracığım,sıkma canını...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:19 . |