![]() |
Alıntı:
Askerde adı internete bile yayılmış cezanın kralını veren fakat sevdiğinide herkesi süründürürken kaldıran bir Komutanım vardı. Türklüğü, süper karakteri ve açık sözlülüğü, düşünceleri hep içimden geçenlerdi. Ve kendisi Beşiktaşlıydı. Onun için savaş esnasında ölüme giderdim. Senin içinde aynısı geçerli dostum. Seninle savaş alanında omuz omuza ölümüne çarpışmak isterdim. Mükemmel bir aile terbiyesi almışsın. Ne yazık ki sayımız az, bizi diğerlerinin anlaması zor. Herkes yaşadığı toprakları umursamaz olmuş.. Yazdıklarım asla kötü niyet taşımamaktadır. Hitler konusundan sonra bir çok mesajını okudum ve senin gibi Vatanseverleri gördükçe çok mutlu oluyorum. Hayırlı günler dilerim.. |
Alıntı:
|
Müzikle ilgilenen özellikle herhangi bir enstürman çalan arkadaşlarımız daha iyi bilirler ki Alternative rock altyapısı çok zayıf bir türdür. Hatta Vokallerde tam bir facia. O nasıl ses tonları ya ? Neyse Avril gitti diğerleride gitsede şu Teen emo şeyleri bitse heh heh. 80 lere dönün kuzular asıl müzik orada bekliyoruz! ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
O kadar tarihine milletine ilgisiz oldu ki millet üzülüyorum Bende senin gibi ve bizim gibi düşünen tüm yoldaşlarımız için ve onlarla birlikte çarpışıp gerekirse canımı vermeye şu an şu saniye hazırım ki anlatamam kardeşim Eğer düşmana yalvarırsam bu boş hayat için Tanrı beni cehenneminden çıkarmasın.. |
gereksis muhabbetler.. gerek yok bunları tartışmaya.. |
Whitesnake - is this love Steelheart - She's gone Wasp - The idol Msg - Nightmare Q5 - Our Love has come and gone Nazareth - Love Hurts Michael Bolton - How Am I Supposed To Live Without You Lita Ford - close my eyes forever Lionel Richie - Hello Topgun - Take My Breath away Blue Murder - Out Of Love Queen - you dont fool me Queen - i was born to love you Dio - Rainbow in the dark 80 leri dinlemeye başladığımdan beri bu tarz nice albümler buldum. Şarkıda ki büyüleyici sesler, ritimler İnsanın ruhunu okşuyor. Alternatif Rock gruplarıda winamp ta mevcut fakat bilmiyorum bu şarkıları dinlemek veya gitar ile çalmak bambaşka. Neyse konuyu saptırmayayım kusura bakmayın :) |
Alıntı:
Hangi konu kardeşim |
önceki sayfalarda tartışmalar olmuş.. ben daha yeni okudum.. onu kastettim.. |
Türkiye`de Saat: 23:07 . |