![]() |
Bana saygı duyman gerekiyor Yoksa o sizin gürültülü müziğiniz hakkındaki yorumlarımı duymak istemezsin ama sevenler oldugu için fikrimi kendime saklıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Özür dilerim dünyayı kurtarıyorsunuz sizde nasıl düşünemedim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
tenekemi sen ne den bahsediyorsun ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum Kübrayla samimiyetimden dolayı geyik yaparkenki düşüncelerim kendi düşüncelerim değil Tabi bu seni zaten ilgilendirmez ama Gerçek düşüncelerim inanki bu kadar .. Neyse konusmanın bir anlamı yok sen şimdiden benim bu sözüme laf hazırlıyorsundur şimdi İnanki tartışmaya hiç niyetim yok Çünkü ben böyle BOŞ KONULARLA ilgilenmiyorum Benimle Milli mesele..Devlet..Irk..Kan..Savaş..TÜRKLÜK..konusaca ksan gel Müziği sevsem ne çıkar sevmesem Ben sevmiyorum diye bu dal stilde kalkmayacak Sen iğreniyorsunda diye Avril lavigne müziğide bırakmayacak... Nokta |
Konuyu saptırmayalım.. |
sana laf hazırlamıyorum..seni tanımıyorum da..dolayısıyla seni bozma,sana laf sokma yada ona benzer bir niyetim yok..bir konu açıldı,yorum yapıyoruz,fikirlerimizi söylüyoruz..fikir alış-verişinde bulunmak tartışmak değildir..şu an senle ben fikir alışverişi yapıyoruz..tartışmıyoruz..kübra ile olan samimiyetin ve bu samimiyetinin derecesi beni elbette alakadar etmez..buna değinmen de açıkçası çok anlamsız..insanların kendi zevklerini,hayat görüşlerini,yaptıklarını,dinlediklerini savunmalarını boş konu olarak görüyorsan senin için üzülürüm..türklük,devlet,dil,din,ırk gibi konuları da çok istersen bir gün oturur konuşur,karışılıklı fikir alışverişinde bulunuruz ufuk arkadaşım..maç başlayacak..oturup keyifle maçımızı izleyelim..dediğin gibi ne metal müzik biter ne avril müziği bırakır..keyfine bak.. |
Teen pinkie pinkie alternative rockers. lol... :puke:aaaarghhhhh |
Senden olsa olsa Playboy Tv'ye ara yüz olur Avril abla .. |
Alıntı:
Askerde adı internete bile yayılmış cezanın kralını veren fakat sevdiğinide herkesi süründürürken kaldıran bir Komutanım vardı. Türklüğü, süper karakteri ve açık sözlülüğü, düşünceleri hep içimden geçenlerdi. Ve kendisi Beşiktaşlıydı. Onun için savaş esnasında ölüme giderdim. Senin içinde aynısı geçerli dostum. Seninle savaş alanında omuz omuza ölümüne çarpışmak isterdim. Mükemmel bir aile terbiyesi almışsın. Ne yazık ki sayımız az, bizi diğerlerinin anlaması zor. Herkes yaşadığı toprakları umursamaz olmuş.. Yazdıklarım asla kötü niyet taşımamaktadır. Hitler konusundan sonra bir çok mesajını okudum ve senin gibi Vatanseverleri gördükçe çok mutlu oluyorum. Hayırlı günler dilerim.. |
Alıntı:
|
Müzikle ilgilenen özellikle herhangi bir enstürman çalan arkadaşlarımız daha iyi bilirler ki Alternative rock altyapısı çok zayıf bir türdür. Hatta Vokallerde tam bir facia. O nasıl ses tonları ya ? Neyse Avril gitti diğerleride gitsede şu Teen emo şeyleri bitse heh heh. 80 lere dönün kuzular asıl müzik orada bekliyoruz! ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
O kadar tarihine milletine ilgisiz oldu ki millet üzülüyorum Bende senin gibi ve bizim gibi düşünen tüm yoldaşlarımız için ve onlarla birlikte çarpışıp gerekirse canımı vermeye şu an şu saniye hazırım ki anlatamam kardeşim Eğer düşmana yalvarırsam bu boş hayat için Tanrı beni cehenneminden çıkarmasın.. |
gereksis muhabbetler.. gerek yok bunları tartışmaya.. |
Whitesnake - is this love Steelheart - She's gone Wasp - The idol Msg - Nightmare Q5 - Our Love has come and gone Nazareth - Love Hurts Michael Bolton - How Am I Supposed To Live Without You Lita Ford - close my eyes forever Lionel Richie - Hello Topgun - Take My Breath away Blue Murder - Out Of Love Queen - you dont fool me Queen - i was born to love you Dio - Rainbow in the dark 80 leri dinlemeye başladığımdan beri bu tarz nice albümler buldum. Şarkıda ki büyüleyici sesler, ritimler İnsanın ruhunu okşuyor. Alternatif Rock gruplarıda winamp ta mevcut fakat bilmiyorum bu şarkıları dinlemek veya gitar ile çalmak bambaşka. Neyse konuyu saptırmayayım kusura bakmayın :) |
Alıntı:
Hangi konu kardeşim |
önceki sayfalarda tartışmalar olmuş.. ben daha yeni okudum.. onu kastettim.. |
Alıntı:
O tartışma gereksizdi ama... her neyse şimdi yeni bir lafım yeni bir alevlenmeyi teşkil edecek..:) |
kaçırmışım yaaa muhabbetlerii tühh :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
neyse yarın dewam ederis bu konuuya :D |
Tamam yarın sakin kafayla mücadele :D Vs yapalım istersen haha:D |
bugün hakeme çok küfür eddim başım feciii arıo sabah yaparıs. Kübra mazlum ben. Sen tek başına :D , gerçi vs'de yaparıs :D:D farkyapmas :D |
Ben kendime yandaş bulurum toplu mücadele yapıcaksak :D |
tamam.. üçümüze üçümüs ozaman :D:D |
Dur bakalım benim gibi düşünen bulursam ki kesin bulurum tamam :D |
ok :) konu pert oldu zaten.. :D:D |
Aynen öyle :D |
biz avrili dövcez yunus ufuk seni de çaırmıştık ama karşıda gbisin:D:D:D |
Tabiki karşıdayım..O nu ben savunucam hatta :D hahah |
nese idare etcez artık dişli rakipler buldun kendine avrilll:D:D:D |
Ben hepinize yeterim :D |
ikna oldum merak etme;):D:Dyunusta yokki mazu nerdesiniz be avril'ı gzden kaçrcass:D:D |
Avrili siz göremezsiniz zaten :D Melekler herkese görünmez :P:P puhahahaa :D:D:D |
:banghead: ölücemmm!!! :D:D |
Nerde ne zaman :D |
düşman sayısı azalcak 4 gözle beklersin tabi ama avril'ı dövdükten sonra hiç ümitlenmee:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 15:42 . |