![]() |
Bana saygı duyman gerekiyor Yoksa o sizin gürültülü müziğiniz hakkındaki yorumlarımı duymak istemezsin ama sevenler oldugu için fikrimi kendime saklıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Özür dilerim dünyayı kurtarıyorsunuz sizde nasıl düşünemedim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
tenekemi sen ne den bahsediyorsun ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum Kübrayla samimiyetimden dolayı geyik yaparkenki düşüncelerim kendi düşüncelerim değil Tabi bu seni zaten ilgilendirmez ama Gerçek düşüncelerim inanki bu kadar .. Neyse konusmanın bir anlamı yok sen şimdiden benim bu sözüme laf hazırlıyorsundur şimdi İnanki tartışmaya hiç niyetim yok Çünkü ben böyle BOŞ KONULARLA ilgilenmiyorum Benimle Milli mesele..Devlet..Irk..Kan..Savaş..TÜRKLÜK..konusaca ksan gel Müziği sevsem ne çıkar sevmesem Ben sevmiyorum diye bu dal stilde kalkmayacak Sen iğreniyorsunda diye Avril lavigne müziğide bırakmayacak... Nokta |
Konuyu saptırmayalım.. |
sana laf hazırlamıyorum..seni tanımıyorum da..dolayısıyla seni bozma,sana laf sokma yada ona benzer bir niyetim yok..bir konu açıldı,yorum yapıyoruz,fikirlerimizi söylüyoruz..fikir alış-verişinde bulunmak tartışmak değildir..şu an senle ben fikir alışverişi yapıyoruz..tartışmıyoruz..kübra ile olan samimiyetin ve bu samimiyetinin derecesi beni elbette alakadar etmez..buna değinmen de açıkçası çok anlamsız..insanların kendi zevklerini,hayat görüşlerini,yaptıklarını,dinlediklerini savunmalarını boş konu olarak görüyorsan senin için üzülürüm..türklük,devlet,dil,din,ırk gibi konuları da çok istersen bir gün oturur konuşur,karışılıklı fikir alışverişinde bulunuruz ufuk arkadaşım..maç başlayacak..oturup keyifle maçımızı izleyelim..dediğin gibi ne metal müzik biter ne avril müziği bırakır..keyfine bak.. |
Teen pinkie pinkie alternative rockers. lol... :puke:aaaarghhhhh |
Senden olsa olsa Playboy Tv'ye ara yüz olur Avril abla .. |
Türkiye`de Saat: 08:16 . |