![]() |
Kurtalan Ekspres Grubunun Gitaristi Bahadır Akkuzu Hayatını Kaybetti http://estb.msn.com/i/22/F5596F5C14E...6F4C1DE61B.jpg Kurtalan Ekspres grubunun gitaristi Bahadır Akkuzu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.54 yaşındaki Akkuzu dün gece kolundaki uyuşma nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan müzisyen, acil serviste yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.Bahadır Akkuzu'nun cenazesi Cumartesi günü Ataköy 5. Kısım Camii'nden kalkacak. |
Allah rahmet eylesin. Son yıllarda bu kalp krizi vakası yüzünden vefat eden insanların sayısı çok artmaya başladı. Kol uyuşması, arkadaşlar eğer sol kolunuzda uyuşma hissederseniz çok dikkatli olun çünkü onun şakası yok. Malesef "bana birşey olmaz" diyen tanıdıkların vefatini gördüm... Ablacım, paylaşım için çok teşekkür ederim sağolun. |
allah rahmet eylesin:( |
haberi duyduğumda ağladım..koca bir çocukluktan yetişkinliğe geçiş dönemi dinleyerek geçirdiğim bir müzik adamını daha kaybetmenin acısı içindeyim..allah sevenlerine sabır versin..allah rahmet eylesin..toprağı bol..mekanı cennet olsun.. :( :( |
allah rahmet eylesin...:(:( |
Mekanı cennet olsun |
Allah(C.C) dan rahmet,ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. |
Allah rahmet etsin. |
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. |
Allah rahmet eylesin |
Türkiye`de Saat: 01:43 . |