![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #6491 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haluk levent - aşkın mapushane | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #6493 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nev=susma (tavsiye ederim ![]() Susma, bir şey söyle Biraz olsun yardım et Gelemiyorum üstesinden Ben bu aşkın tek başıma Susma, sen sustun ya Yalnızlık çöktü üstüme Anladım bu bir rüya Anladım bu son veda Her gece hayalimde çiziyorum resmini Her halini, fikrine sürgün sesine hasret Sabah olup uyanınca silinip de gidiyorsun ya Tek başıma, zaten hiç benim olmadın ki Yine de insan soruyor kendine Bu yazık hikayenin neresindeyim Ne kadar kırılsam da Ah etmem hakkım yok buna Hem zaten davetsiz bir misafirdim ben aşkında Ne bir aptalın gölgesiyim Ne bir sevda kölesi Sadece hesapsız bir gönül bahçesiyim Yine de insan soruyor kendine Bu yazık hikayenin neresindeyim Yeter ki susma...aşkımın bana armağan ettiği müthüş bi şarkı sizde sözlerini okuyun bari.... ![]() Konu CEYU tarafından (25-02-2008 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6497 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | nezih - giT
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6499 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | demet - arnavut kaldırımları
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 52 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 52 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |