![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rca ederm canım(:
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sus be ![]() ![]()
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoh hoh hooo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olum biz o tarz şelerle övnen insanlar deiliz ![]() ![]() ama sana sunu söyliim: bi duman konserine gitmiştim bbm çıkıştayım die mesaj çekti konserin ortasında yanına gidene kadar abartısız 1,5 saat geçti.. ve tek yön var sen hesapla ![]() bnn metallica'sı iron maiden'ı deep purple'ı vs'si var daa ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | 02:17 yeahhh \m/ attackkk, kill'em all !!!! ;DDDD ![]() Epica güzel grup ya, riffleri falan sağlam. Ya 4 gündür sigara bıraktım şimdi bu şarkıları dinleyince zaten sinirliyim böyle ciğerlerimdeki alev dışarılara fışkırıyor ahhhh yanıyorum çıldırıcam imdaaat. Dünkü maçta millet kavga ederken Slayer - Dittohead şarkısı çalsa ne güzel olurdu. Offffff kırıp dökmem lazım biryerleri dayanamıycam :::: ![]() Kübra dinlediğin müzikler güzel, şu yüzük olayıyla birlikte şaşırtmaya devam ediyorsun. ![]() ![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ziyaretci defterin ve albmn yok olmuş ![]() ![]() ![]() dinlediğim müzik konusuna yabtıın yorum için thnx ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Epicanın bütün şarkıları çok güzel. ama bu şarkı apayrı bi eser.. manyağıyım bu şarkının.. +rep kübra... simoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu cry for the moon olan şarkı di mi ![]() ![]() bu arada kaç kişi toplarsınız diyen arkadaş şaka yapmış sanırsam ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kübra canım birşeye sıkıldı ne var ne yok profilden sildim, neyse kısa zaman sonra gene resimleri koyarım o yüzük olayına kaldığımız yerden devam ederiz. Kah kah, En son küçücük hav hav' ı istemiyodun bende nası sevimli olduğunu, onu 2 saat gıdıkladığımı yazdım birde yüzük hakkında daha önce yaptığım test sonuçlarını anlatmıştım ;D.. Neyse devam ederiz hahaha.. Epica Symphonic rock yaparda Almora yapmaz mı? Hemde Türk grubu ![]() ![]() Almora
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |