![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | MeDuSa - BenLe geL ! Geldiğim bi yol değil karanlıktı göremedim Şimdi gittiğim bi yolmu sanki bende sewmedim Hergün ayrı döngüler yedi bitirdi bedenimi şimdi benmi nerdeyim bi bilsem anne kendimi Gizemli duygularda aradım belki saklanır die sanki bulgular içinde yok bi sevgi sende Terkedişdi tek çıkar yolum oyun bozulmasın Belki gün gelirde kavuşuruz zaman uyanmasın O zaman işte elimi tut ve sahne hiç kapanmasın O zaman anla sen beni başka çaremiz yoktu O zaman işte benle gel gelki benle sol yok ki çaremiz dönmem çook zor ! Her gün ayrı döngülerle hepmi sahte övgülerle Yol mu sence dönmemekte sende benle gel Belki yandı bestelerde kaç gül oldu destelerde Yan tutuş bu velveleyle sende şimdi benle gel. Saçmalar bu kelimeler yokluğunda saçmalar Yağmalar duygularımı acımasızca kalpte Ses çıkarmadan dayanır anca saldırır bu kalp Saklı saklı ağlayınca bellidir bu sözlerim Katlanırsa ayrılık bu zor dayanmaz ah yürek Gurur yapar bu gözlerim gizli gizli mahfolur Şimdi belki ben yokum bak defoldum hayatından Anlaman zor olsada ben yoruldum izlemekten Sen gücenme bana kalırsa varlığım gider sona Alışmalısın artık anla yokluğum yeter sana Yok düşüncelerde boş hayallerimde ben yokum Bari yanlız bırakma benle gelde yorgunum...
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |