![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #681 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu şehir girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Bu şehir girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #682 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir ganimettir ciğerinden geçen her nefes Gitti giden hiç gidenden var mı ses Biri yer biri bakardı öyle koptu kıyamet Büyüklük göstermekti küçüklüğe alamet
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #683 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Sewdim Bir kez ınan çıkman aklımdan Hayal olmus, Düş Olmuş Hep Bendesin ... Mecnun Bana Ahbab ola Dost ola, Dert Kimdeymis,İnan Gorsun Isterım ...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #685 | ||
Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben bir ceviz ağıcıyım gülhane parkında ne sen bunun farkındasın nede polis farkında
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #686 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yıldızlarda kayar durmaz yerindeeeeeeeee ![]()
__________________ ÖVÜNMEKTE ÇOK ÇOK HAKLIYIZ ÇÜNKÜ;BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #687 | ||
Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | deniz koydum adını , kederi bende kaldı , uzak köyler kurdum birbirine, denizine aldandım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #688 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | huzur özür dilemeli bana uğramadığı her gün için Gurur of etmeli ona sadık olamadım tek eksiğim belki buydu yazdıklarımı dinlenecek hale getiren zehri tatmak gerekir bazen bilki senin elinden...
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #689 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eller günahkar diller günahkar bir çağ yangını bu bütün dünya günahkar masum değiliz hiç birimiz grup 84
__________________ ÖVÜNMEKTE ÇOK ÇOK HAKLIYIZ ÇÜNKÜ;BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #690 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Derdime çaree Baytarımm yok ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 21 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |