![]() |
denedim vallahide denedim bunu dinlemeyi ama yapamadim nasil sabir ediyorsunuz bu sarkilara helal olsun.. |
Alıntı:
:D:DBenim konularımı genel olarak bir sen anlamıyorsun Beğenen arkadaşlar var ama . Bak rep bile almışım :D (Sağolsun yunus kardeşim) |
Alıntı:
Dostum yavaş yavaş dozajı arttırarak. Direkt arch enemy(dinlersen görürsün:D) dinleyerek başlamadım ben metale:D İlk hedef rock müziği sevmek.Sonra alternatif rock - nu metal - thrash - heavy diye gittik:D Merak edersen metallicanın hafif şarkıları var.Sözlerin daha çok ön planda olduğu.Önerebilirim :) |
Mazlum ne oldu sana ya :D Eskiden normaldin sen sana bişey olmus takılma şu yunuzla kendine benzetmesin seni :D |
Alıntı:
Ufuk bence senden iyi bir metalci olur:D Yunus kardeşimle çok iyi anlaşabiliyoruz bu konuda Gel sen de bizden ol.Yeni bir girişim olur senin için.Yeniliklere açık olman gerekir.:D |
hahaha :D Bunları banamı dedin :D Ben bu forumdaki en slow adamım :D Hareketi bünyem kaldırmıyor :D Teklifin için saol :D |
Kafa sallamakta güzel bişi :D Dene biraz.Bir zararı olmaz :D |
Facede bi videoya rastladım metallicanın en hüzülüsü yazıyordu neyse artık adı bilmem bumu hüzünlü la :D hareketliyi düşünemiyorum :D siz ve sizin gibilerin duygu hazinesi iflas etmiş :D hayır niye bağırıyorsun ki :D |
sosyal mesaj vermiştir orada.Sen algılayamamışsın:D bir gün inş. metalci olursun.Bu lafları suratına teker teker çarparım :D |
Allah korusun :D Öyle acayip şeylerle işim olmaş :D Slow hareket engellenemez :D |
Türkiye`de Saat: 06:24 . |