![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Güzel şarkıyıs hakkını vermek lazım ama sondaki adam pavarotiye benziyor sesi haha :D |
Başka şarkıda istermisin ufuk ? slow falan ? :D |
Slow olsun seni bile dinlerim :D |
Al ufuk 1 hafta senin (dimi ufuk):D Ben işine karışmıycam:D |
Steelheart - She's Gone Cem Köksal - Life |
özellikle she's gone.. sözleride harikadır.. |
Alıntı:
|
Hafif romantik bişi önereyim ufuk.Metallicanın Fade To Black ' i dinle Biraz Daha hareketli istiyorsan Iron maiden ' ın Flight Icarus diye bir şarkısı vardı. O da güzel :D |
Tamam deniyorum bunları hemen :D |
Mazlum hareketli sarmıyor pek romantık hoş :D |
hoşuna gittimi bari ufuk.. ;) |
Yeni önerdiklerini dinleme fırsatı bulamadım daha benm mp3 download programı yamuk yapıyorduda onu onardım anca :D |
Önerdiklerimizi dinle sen :D pişman olmucaksın. She's gone, Life, Fade to black.. Efsane şarkılardır.. |
Tamam size güveniyorum hadi bakalım :D |
Alıntı:
Öyle deme yaf:D Aslında o kadar da eleştirilcek bir müzik türü değil :D Bence hoş bile denebilir :D Tavsiye ederim dinlemeni :D |
Alıntı:
Tebrik ederim ufuk doğru yolu bulduğun için:D Umarım daha agresif olanlarada alışırsın.Thrash metalle kalmamalı bu.Black metale kadar yolu var:D Duy mehlika duy bunları.Bak beğenmediğim konuma bak.Önyargı ile yaklaşırsan böyle olur işte :D:D |
Rica ederim Mazlum :D Daha agresiflere alışırmıyım bilmem ama bakalım bilmiyorum ufukta bir sey görünmüyor şu an :D |
Bayram dolayısıyla eleştirilere kapalıyım.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bayram dediğin ne ki.Yarın bitecek:D O zaman yorumlarsın:D Yorumunu da merakla bekliyorum:D |
Alıntı:
Neyse yarın ola hayrola.:D:D:D |
traş fln ne is :p:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ufuk denedi ve önyargılarından kurtuldu.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
hayır be.Ben hergün yeni bir parça yolluyorum ona.:D Kendiside çok beğendi.Gel kurtul ön yargılarından:D |
boşverin şu zımbırtıyı :D |
Alıntı:
sende dinle:D |
Alıntı:
Önyargı değil ayrıca ,hoşlanmıyorum zımbırtı müziklerden. Metallica hariç tabii.:D |
ya bağırıyolar , çığırıyolar bişi anlamıyorum :D |
Alıntı:
Benimde favorilerim arasında.Genelde bende onu dinliyorum Iron maiden de güzeldir onu da dinle.O da Heavy metali yükselten adamdır:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sesi ön plana alma.Müziği ön plana alarak dinle. Ayrıca death metal dinleme sende.Metallica böğürmüyor.Onu dene:D |
Alıntı:
Müzik 1. planda olsun:D Ses ve şarkı sözlerini 2. plana al:D |
zaten metal olarak dinlediğim parçaların sadece solo bas gitar ve bateri bölümleri |
Alıntı:
|
ha hu yapıyolar :D söz olması lazım :) |
Alıntı:
Rap-rock beraber.Linkinpark en iyi ve en kaliteli nu metal gurubudur;) |
Rap-Rock denen şey saçmalıktır asla dinlemem :) Linkinparkı kötülemiyorum ama yatığı müzik bana göre değil :) |
Türkiye`de Saat: 07:33 . |