![]() |
Sezen Aksu - İki Delilik |
Onur Akın - Bir Sevda Mağlubuyum |
Bendeniz - Çatla |
evanescence_all that I m living for |
Gökhan Özen - Dön Çarem.. |
Lp-easier to run |
Beşiktaşım oleyyyyyyy...mp3 |
sezen aksu - geri dön |
Limp Bizkit - Behind Blue Eyes |
Celina Lion - My Heart Will Go On |
Kubat & Okan Bayülgen - Ağıt |
stan-dido |
the rasmus -sail away |
Gülay-Takvimlerden haberin yokmu... |
emre aydın - kim dokunduysa sana dinlemeyen varsa mutlaka dinlesin bnden tavsiye |
Ebru Yaşar -------->Yalan...(yalan uykusuz geceler , yalan çektiğim çileler , yalan kurduhum hayaller , yalan unuttum seni...) |
Kafamı Dinliyorum:P |
babamın nasihatlarını:D |
Selçuk Şahin ----> Tek Sevdiğimdin..( sen benim tek sevdiğimdin , umudum herşeyimdin..hiç allahtan korkmadın mı beni böyle koyup gittin ) |
unutabilmek mi seni asla..unuttum çok şeyi daha fazla..koymadım yerine kimseyi asla..unutmadım seni unutamam..!!! Yakup Ekin ----> Unutamam.... |
Zerrin Özer -----> Son Mektup ( ayrılsak da mutluluk dilerim sana..katlanmak zorundayım göz yaşlarıma..yazdığın haberin her satırına..ecelimiz yazsan da bu son mektupla ) |
Nazan Öncel -----> Gitme Kal Bu Şehirde... ( güz yaprakları düştü gazeller oldu..bulut indi yer yüzüne sevdalı oldu..bir avuntu biraz keder böyle bize neler oldu..bu ayrılık birde hasret çekilmez oldu..ay karanlık , hep karanlık yüzün bize döner oldu..bir ihtimal daha vardı felaket oldu..gitme , gitme..gitme kal bu şehirde..gitme , gitme yazık olur bize..geceler kör dilsiz , sanki konuşmaz oldu..hüzünler koyduk üst üste ayrılık oldu..bir avuntu biraz keder böyle bize neler oldu..bu ayrılık birde hasret çekilmez oldu..ay karanlık hep karanlık yüzün bize döner oldu..bir ihtimal daha vardı felaket oldu..gitme , gitme..gitme kal bu şehirde..gitme , gitme yazık olur bize.. ) |
Güçlü Soydemir - Vuramam Sana |
emre aydın -kım dokunduysa sana ona gıt |
Yüksek Sadakat-Pervane |
Ezginin Günlüğü-Aşk Olsun |
Nev-Mühürlü Kaderim |
Surivivor - Eye of the tiger |
Engin Nursani - Aldim Ele Kalemi Mi |
Sugarbabes-Red Dress |
LP-Lying From You |
Hüsnü Şenlendirici-Ada Sahillerinde Geziyorum |
Sonat-Yerin Dolmuyor |
Nothing else matters-metallica |