![]() |
şarkı dediğin böle yapılır:D cry of the moon... |
Ne diyo bunlar ya :D |
Follow your common sense You cannot hide yourself Behind a fairytale forever and ever Only by revealing the whole truth can we disclose The soul of this sick bulwark forever and ever Forever and ever Indoctrinated minds so very often Contain sick thoughts And commit most of the evil they preach against Don't try to convince me with messengers from God You accuse us of sins committed by yourselves It's easy to condemn without looking in the mirror Behind the scenes opens reality Eternal silence cries out for justice Forgiveness is not for sale Nor is the will to forget Virginity has been stolen at very young ages And the extinguisher loses its immunity Morbid abuse of power gets a youthful face Where the apple gets a youthful face You can't go on hiding yourself Behind old fashioned fairytales And keep washing your hands in innocence Sağ duyunu izle, Kendini hep ve sonsuza dek Peri masallarının ardına gizlenemezsin Yanlızca tüm gerçekliğe basvurarak keşdefebiliriz. Bu yığınağın ruhu sonsuza dek ve herzaman. Doktriner kafalar çoğunlukla hastalıklı düşünceler taşır. Ve bize öğütledikleri şeytanca işlerdir. Beni tanrıdan gelen mesajlarla ikna etmeye kalkışma Kendi işlediğin günahlarla beni suçluyorsun Aynaya bakmadan lanetlemek kolaydır Görüntünün arkasında gercek yatar. Ebedi sessizlik adalet için haykırıyor Satılık değildir bağışlayıcılık Ne de unutmak için istek Arınmışlık çok küçük yaşlarda çalındı Ve ateşi söndürecekler bağışıklığı kaybediyor Cennet bahçelerinde iktidarın hastalıklı fesatlıklıkları Elmaların ise çekici bir yüz kazandığı yerde Kendini gizlemeyi sürdüremezsin Geçmiş peri masallarıyla Ve yıka ellerini masumiyet içinde. ßunu diolar:D |
sözler biraz saçma geldi ama :D hep birlikte bağırırken güzel geliyo insanın kulağına :D |
sözler saçmamı geldi:s: hep birlikte baırırken.. ??? ne diosun halim yaa:D:D ay sahi sen poor'cuydun de mi:D |
ne poor'u lan :@:D o poor dediğin adamlar dünyanın en richleri :D:D:D |
sokak mafyaları işte:D ghetto'lar:Dmilletten çalsam bnde zengin olurum:D |
Evet ghetto :) Niggayız biz :D:D Gangster :cool::D Zımbırtıcıların konserine en büüyk katılım ne kadar acaba ? :D |
hangi birini saysammm:cool::D bize alanlar yetmio oLm:D |
Güzeldi sağol Kübra. |
rca ederm canım(: |
Sus be :D 100 Bin kişiyi bile toplayamazsınız :D |
hoh hoh hooo:D sana cevap bile vermicem halim:D 100.000 mi hahahahahaha:D:D |
Hadi söyle bakalım kaç kişi topladınız :D |
olum biz o tarz şelerle övnen insanlar deiliz:D saymadım:D istatisklerede bakmadım.. ama sana sunu söyliim: bi duman konserine gitmiştim bbm çıkıştayım die mesaj çekti konserin ortasında yanına gidene kadar abartısız 1,5 saat geçti.. ve tek yön var sen hesapla:D bu sadece duman.. bnn metallica'sı iron maiden'ı deep purple'ı vs'si var daa;):D bni konuşturma şimdi:D |
02:17 yeahhh \m/ attackkk, kill'em all !!!! ;DDDD :alberteinstein: Epica güzel grup ya, riffleri falan sağlam. Ya 4 gündür sigara bıraktım şimdi bu şarkıları dinleyince zaten sinirliyim böyle ciğerlerimdeki alev dışarılara fışkırıyor ahhhh yanıyorum çıldırıcam imdaaat. Dünkü maçta millet kavga ederken Slayer - Dittohead şarkısı çalsa ne güzel olurdu. Offffff kırıp dökmem lazım biryerleri dayanamıycam :::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))) \m/ Kübra dinlediğin müzikler güzel, şu yüzük olayıyla birlikte şaşırtmaya devam ediyorsun. :p Devam :p |
ziyaretci defterin ve albmn yok olmuş:eek: gremiorum yazdıın cevabı:D yzk olayına takıldım:D dinlediğim müzik konusuna yabtıın yorum için thnx:cool::D |
Epicanın bütün şarkıları çok güzel. ama bu şarkı apayrı bi eser.. manyağıyım bu şarkının.. +rep kübra... simoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e !!! |
bu cry for the moon olan şarkı di mi :D bu yaz staj dolayısıyla kaçırmış bulunmaktayım zaten epica konserini birden gene depreşti o hallerim :D simone aplamı göremedim uleeennnnn -.- bu arada kaç kişi toplarsınız diyen arkadaş şaka yapmış sanırsam :D bi hellfest bi wacken ossun moskova konserleri ossun güney amerikadaki herhangi bir konser ossun hatta hindistanda mısırda falan bile 100.000 kişi civarında toplanıyor bir stadyum meydan konserinde ya da festivallerde zart zurt :D |
Alıntı:
Kübra canım birşeye sıkıldı ne var ne yok profilden sildim, neyse kısa zaman sonra gene resimleri koyarım o yüzük olayına kaldığımız yerden devam ederiz. Kah kah, En son küçücük hav hav' ı istemiyodun bende nası sevimli olduğunu, onu 2 saat gıdıkladığımı yazdım birde yüzük hakkında daha önce yaptığım test sonuçlarını anlatmıştım ;D.. Neyse devam ederiz hahaha.. Epica Symphonic rock yaparda Almora yapmaz mı? Hemde Türk grubu ;) Dinlemediysen şuna bir bak. Koş koş :p Almora |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
almora çok severem ben yah:) |
Türkiye`de Saat: 23:39 . |