![]() |
albüm değilde yalın son aşkım kavak yelleri yanımda olsan tarkan unut beni keremcem ağlayalım beraber erkin koray sevince erkin koray senden başka yaklaşık bir iki haftadır listemde bunlar var hep dinliyorum |
son zamanlarda en çok dinlediğim isimler gripin ve emre aydın |
Alicia Keys - No one |
RİHANNA :D TABE ERKEK ADAM RENKLİ ŞARKICIDA DİNLEMEZ SİYAH OLACAK SEKSİ OLACAK |
erol evgin-ben imkansız aşklar için yaratılmışım a taktım bikaç saatten beri....:( |
Hayko Cepkin-tüm parçaları :D Kurban-Yalan Dostum Çelik-Kod adı aşk,Öyle bir Gecer Zaman Ki Daddy Yankee - Dimelo Fikret Kızılok - Bu kalp seni unutur mu ? Leman Sam - Ruzgar Bu aralar mp3 listem bunlardan oluşuyo..=)) |
haktan- arap saçı |
mustafa ceceli-unutamam shayne ward-no promises |
yalın-alışmak zorundayım,ama olsun,ara sıra,koyver gitsin başta olmak üzere emre aydın-gripin dinliorum.. |
emrah..ipek......mazlum çimen....şiwan perwer..ahmet kaya.....kardeş türküler..ve ilkay akkaya:) |
aslı güngör kalp kalbe karşıdır ! |
tan tan tan -sözümü tutamadım |
bu ara diil hep sago dinliyorum :D |
grup yorum cemo-insanların içindeyim-vasiyet- zülfü Livaneli-nefesim nefesine-kank çiçekleri Yusuf hayaloğlu-Ahmet Kaya olmazsa olmazlardan |
hande yener yanındaki varya ben olmalıydım şarkısı:(çok güsel |
nev-zor, benmişim ve sen gibi şarkılarııı |
Lise Terk-12_Ölünce sevemessem senii yAh bu şArkıya tAktım süper yA :) bide fErhAt göçer _tAkvim=) |
mt - alla alla çok şoparım diooo oynak bi parça :D |
sago-kolera şarkıları... |
sahayne ward...bıkmadan dinlediğim şarkısı-no promises |
duffy-stepping stone...:( |
Sagopa Kajmer Metallica linkin park Duman... |
Sagopa dinliyorum..en çok da Ben Hüsrana Komşuyum ve Muamma şarkılarını.. |
neşet ertaş |
sagopa |
Smagopa Kajmer, dr. dre, eminem |
murat bozun ben özledim galiba seni en çok bunu dinliorm:D |
epica - cry for the moon.. tavsiye ederim pişman olmucaksınıs :D |
gökhan türkmen-büyük insan müptelası oldum resmen:):) |
bu aralar therion ve stratovarius dinliyorum..özellikle : therion - to mega therion stratovarius - no turning back \m/ |
Bu aralar en çok Manganın yeni albümünü dinliyorum. Ama genelde en fazla hep Rihanna dinlerim. |
badem şanışer |
alexander rybak-fairytale:D |
yalın - ki sen mukemmel bır sarkı |
manga - funda arar |
pek öle şarkıcı dinlemiyorum.Standart Sanatçılar Metalica-Kurban-Avril Lavigne bazen - yeri geldimi ahmet kaya |
öztürk ilmaz ı bu aralar çok dinliyorum.kurban ve manganın yeni albmndeki şarkılar çok gzl.tabiki daimaa en çok three days grace... |
göksel-baksana talihe |
Manga dinliyorum |
Pit10 - Beni Buradan Çıkarın |
Türkiye`de Saat: 06:22 . |