![]() |
yıldız tılbe.SU OSLAM SENSIZ AKMAM//// tüm ışıklarıları söndür öyle gel kımse görmesın senı hatıran yetmez bana sevgılım su olsam sensız akmamkı:) |
kolera:sevemedim vedaları |
GÖKHAN ÖZEN-İNKAR ETME KAT DELUNA -WİNE UP |
erdal güney- saklmdasın |
pinhani_ben ki sevmekten hiç usanmam |
halit nart bu şehir |
hayko - fırtınam |
sago-bir var bir yok.....:(tam benlik |
haykı&yas n'olur evet de:D |
badem-özlem tekin kalpsiz |
tarkan_istanbul aqlIor..! |
EKİNLER DİZE KADAAAAAR :D |
Deniz Koydum Adını ! |
zorlu sevdam |
grup yorum sevda türküsü |
sagopa kajmer kendim için ve nedense ve neyim var ki kürdan kollar yani hep sagooo |
bir gnüm daha geçermı sensız darmadagınım..yapayanlızım sıgındıgım lımandı bu aşk ne olur kalbıne bır bak ahh ben oradayımm...dudaktan kalbe dizi müziği |
kendimden ummazdım ama:Dhepsi grubunun tam bilmediğim bi şarkısı:oda seviyoooooo buda seviyoooooo seni seviyo herkes seviyoooo nanınanınaaaa nanınanınaaaa..... |
eğer her gece yattığında büyülü düşler sana bendn bahsediyorsa..hemen tatlı uykundan uyan çünkü ben hiç uyuyamam seni düşündüğüm zaman ..belki sevmekten hiç usanmam _ |
HAZIRMISIN YARİM -:dancing2:BERDAN MARDİNİ Böyle şarkılar sevmem ama nerden takıldıysa heryerde onu sölüyorum. |
tiziano ferro-ti voglio bene... |
teoman- renkli rüyalar oteli |
tiziano ferro-imbranato...yine |
ceza feat narkoz-dertler biter mi |
diego torres la ultima noche |
umut altınçağ - ülke ol |
Valla saçma ama Hüseyin Turan'dan Acaip Hayvanlara Benziyirsen... :D |
Dün basket takımımız elendi, biliyorsunuz. Okula girdim, kantinde Ajda PEKKAN' dan "sanane, sanane, zararım kendime" diye bir şarkı çalıyor; ben de elendik ya, eleştirilere ve dalgalara karşı bu parçayı kullanabilir miyim, dedim. Dilime dolandı, haliyle. |
Emre Aydın Dayan Yanlızlığım! |
ferdi tayfur banada söyle bende bileyim |
feridun düzağaç-söz ver |
gülben ergen -yonca bahçesi |
aşk yok-4yüz:Sben 4yüz dinlermiydim ya:S |
mvö_deli |
emre aydin bebeğim |
s.özdemir:D bu kadar sevmedm =) |
shayne ward-no promises:( |
serhat - son sigaram |
lustra_-_scotty_doesnt_know |
Bizim Forumda da n KAdar Coq farklı Tarz varmıs yaw :) Bu aralar One republic- Goodbye apathy |
Türkiye`de Saat: 00:35 . |