![]() |
Rap dinleyenler buraya!Türkçe,İngilizce,Almanca... BU KONUYA BÜTÜN RAP DINLEYENLER GIRSIN PAYLASACAK COOOOOK SEYIMIZ VAR. CEZA DR FUCHS EGE KARTEEEL SAGO CASSIDY R. KELLY EKO RAZE JAM LIL SCRAPPY 50 CENT THE GAME SNOOOOP BUSHIDO SAAD LA HONDA VE DAHA AKLINIZA GELEBILECEK HERKEZ ARAMIZDA YENI SARKILARI PAYLASABILIRIZ |
paylaşılıcak olan nedir |
istanbul attack |
Şarkılarını videolarını filan mı yazalım istiyosun arkadaşım..Amaç o herhalde.. |
benim admin olduğum bi hiphop sitesi var şuan tadilattayız yaklaşık 1 haftaya kadar yeniliklerle faaliyete başlıcaz açıldığı zaman buraya yazarım ilgelenen herkesi beklerim .. |
Alıntı:
|
bende warımm :):) |
Alıntı:
|
madem konu açıldı bikaç video ekleyim. kolera kolaysa anlat ceza - rapstar sagopa kajmer - şampiyonu sıkar yarış (herzaman vazgeçilmezim) |
SAGOPA KAJMER BAŞKASINI SEVMEM VE DİNLEMEM |
Sagodan şaşmamak lazım...!! Videoların devamını bekleriz arkadaşım.. :) |
bende bi sagoFan' ım ama hiphopta sadece sago yok arkadaşlar sevmesekte dinlemesekte baytar bebeğim öldü vasiyet ozaman bikaç sago videosu koyalım.. |
maskeli balo al 1de burdan yak(gora soundtrack) istisnalar kaideyi bozmaz şimdilik bukadar yeter ilgi oldukça devamı gelir arkadaşlar |
Mert İçgören TEK gecerim :D |
süpersiniz arkadaslar saolun vidyolariniz icin daha cok ve baska genre vidyolari yüklemenizi bekliyorum, burda galiba bitek sagocular var hepiniz saolun |
tabi ingilizcede dinleyen varsa yükleyebilir |
bu arada vidyo nasil yükleniyo :-) |
taki bjkye ayri bi tesekkür ediyorum vidyolari icin |
videolar için çok teşekkrler taki:) |
selam beyler bende bi kac vidyo yükleyim dedim valla cezayi sevenler kusura bakmasin:D |
Rica ederim arkadaşlar.. ege çubukçu - 1 gün en sevdiği şarkılardan birisidir..bu şarkı beni anlatır dediklerimiz vardırya buda benim için onlardan birisi.. |
Kanye West - Through The Wire hayatımda duyduğum en güzel beatler den birisidir..bu tracki dinlediğim zaman çok rahatlıyorum..kanye westte hiphopın önde gelenlerindendir..hala dinlemeyenler varsa tavsiye ederim bütün trackleri birbirinden güzel |
bi kac beyendigim güzel yabanci hip-hop vidyolari yükleyim beyenmesseniz söyleyin sarkilari anlamiycaksaniz, isterseniz size sarki sözlerini gönderebilirim |
bundan sonraki vidyolara bakmanizi tercih ediyorum süper kalite vidyolar |
haa isimlerinide söyleyim 1. vidyo-kanye west - stronger 2. vidyo-dj drama ft. nelly & T.I. - 5000 ones 3. vidyo-rick ross - everyday i´m hustling |
dj khaled-we talkin over lil wayne-stuntin like my daddy snooop dogg´un en beyendigim vidyosu snoop dogg ft. b-real - vato |
akon ft. young jeezy - soul survivor David Banner Feat Akon,Lil Wayne [/youtube] fabolous-diamons on damn chain |
bu adam fransiz süper bisey Tony Parker feat Fabolous & Booba - Top of the Game Tony Parker - Clip Balance Toi son olarak size dünyanin en iyi beatboxcusunu gösteriyim kulaklariniza inanamiyacaksiniz süper bisey |
sonuncu vidyoya kesin bakin adam süper |
ceza + koLera + sagopa + ayben... ama ceza 1 ... :):):) |
Güzel videolar için teşekkürler scarface.. |
son video greçekten harika..teşekkrler... |
önemli degil |
SAGOPA MOZOLE MİRACHH KOLOOO bASkA YOq |
Ceza - It Dalasi Ceza - Mürekkep Doldurdum (kolera diss) :D |
fazla begenilmedi galiba:( |
sansar salvo :) |
Türkiye`de Saat: 14:54 . |