![]() |
Renksiz !! Öyle muhteşem bir sesi var ki..ve siyah ile beyazı seviyor! o da bizim içimizi biliyor =) Harika bir ses..harika! ve özellikle vereceğim linkteki parçaları sırasıyla dinleyin.. Eğer ki bunalımdaysanız,kesin ağlarsınız! Eğer ki bunalımda değilseniz,kesin gireceksiniz :) Karanlığın hüznünü,ayrılığın insana verdiği acıyı ve yalnızlığı çok iyi anlatan biri o şarkılarında..ayrıca yorumlayışı insanı bitiriyor! ağlamamak elde değil.. O bir üstat olma yolunda..RENKSİZ !! http://www.myspace.com/renksizsu Lütfen burdan şarkıları dinleyin..eminim bana hak vereceksiniz! |
sağol tavsiye edici paylaşımların için. |
önemli değil efendim =) umarım bizim demolarımız da yakında çıkar ve sizinle paylaşabilirim..sesimi ve bestelerimi dinlemenizi isterim! yazılarımdan da anlayabilirsiniz zaten biraz biraz :) |
Alıntı:
|
Teşekkürler..umarım yolumuz açık olur grupça =) Neyse..konuyu dağıtmayalım! Renksiz'in muhteşem sesine odaklanın..siyah ve beyazın büyüsüne kapılın! karanlığı içinizden dışarı çıkarıp,ona bakın! saldırın..parçalayın..çiziklerinizi kapatın! Renksiz .. harika =) |
teşekkürler paylaşımın için.. |
teşekkürler |
Değişik bi tarz ,teşekkür. |
şarkı süpermiş:).....paylaşım için tşk:) |
Listelerindeki tüm şarkıları beğenerek dinliyorum gerçekten..çok güzel bir sesi var O'nun =) Ben teşekkür ederim arkadaşlar..yararlı olabilmek hoşuma gitti :D |
Türkiye`de Saat: 01:04 . |