![]() |
Winamp'ı açtığınızda en çok dinlediğiniz 3 şarkı! story of the year- in the shadows (3 senedir bu parçadan bir türlü doyamadım hergün en az bir kez dinliyorum.) sıla -hesap mı vericez bundan sonra ? ceza -şaşkın oğlan rock severlere story of the year tavsiye ederim. 'sidewalks+Anthem of our dying day' güzel bir parçalar. |
YILDIZ TİLBE BİR BENIM OL....İLKAY AKKAYA..KİRVEM...GRUP YORUM..CEMO |
fuat - illegal ceza - butun şarkıları mustafa sandal - gönlünü gün edeni sevmez sevda |
oo beşiktaşım oleyy remix:D Bekleriz İnönüye alem buysa kralda biziz [rock]:D |
ONUR AKIN - SEVİYORUM SENİ. KAZIM KOYUNCU ŞEVVAL SAM- GELEVVERA DERESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ - BOŞ ÇERÇEVE |
Alıntı:
|
mustafa cecelli-unutamam gülşen-muhtelif zamanlar ömer danış-ağlama gözbebeğim |
yollarda bulurum seni dj onur remix hadi hadi hadi :D dj onur remix melek yüzlüm dj onur remix |
1.inönü dolmuş 2.ayna:seyyah 3.incesaz:çok aşığın var diolar.... |
ferhat göçer_takvim berksan_git frou frou_let go ;) |
ali asker- metrisin önü ogun sanlısoy-düşmez kalkmaz bir allah 110-özledim seni |
Gregorian - Depressions Gregorian - So Sad G-Spott - Sadness |
Onur Mete...bitmesin Şebnem Ferah..sil baştan Tuna Tabu..yine de sen dedim.. |
tan sözümü tutamadım bengü unut beni lionel richie all around the world |
F.Göçer : Takvim Aslı Güngör : Kalp kalbe karşı derler Babazula : Bir Sana Bir de bana İncesaz : Çok aşıgın var diyorlar Ezginin Günlügü :Ebruli |
aslı güngör-ferhat göçer- kalp kalbe karşı ferhat göçer-takvim rihanna-don't stop the musıc |
görmez olsun emre aydın:bu kez anladım onur san:anladım |
nev:sen gibi nil:sinema çilekeş:kendimden geriye |
Draconian - Seasons Apart Kalmah - Vezi Doroga Dark Tranquillity - The New Built 3 sevdiğim grup, 3 sevdiğim hatta taptığım şarkı.. |
barış akarsu----ayrılık zamansız gelir(albümün hemen hemen bütün şarkıları) high school musical---yu are the music in me high school musical--- everyday |
aslii gungor -kalp kalbe karsii feridun duzagac - soz ver öykü berk - evlerinin onu |
nev-susma nev-sükut-u hayat nev-sen gibi |
sibel can çakmak çakmak ferhat göçer yeditepe fatih erkoc gitme |
ferhat göçer 7tepe ferhat göçer takvim ferhat göçer kalp kalbe karşı (nie bu adamı bu kadr çok dinliorum,anlamadım:)) |
MetallicA :One MetallicA :Nothing Else Matters MetallicA :The Unforgiven2 "metal sevmeyenler bu şarkıları dinleyip gelsinler" |
şebnem ferah - çakıl taşları yüksek sadakat-ben seni arayamam tarkan- gülümse kaderine |
bn windows media pLayer den dinlerim ama:p 6.cadde-sen ve ben çiLekeş-yok koLera -koLaysa anLat |
zaten toplam 3 şarkı var:D leona lewis-better in time manu chau-rumba de barcelona boca junıors taraftar şeeysi:) |
demet-bebek gökhan özen-inkar etme lara-ihanetin bekçisi.... |
muazzez ersoy - sevmekten kim usanir feridun duzagac - söz ver duman - aks icin olmeli |
teneke-kalpsiz... ayna-günler geçiyor.... kazım koyuncu&$evvel sam-ben seni sevdiğimi..... |
Rahmi Saltuk - -Jandarma Biz Sosyalistiz Grup Yorum - - Mapushane İçinde Yanıyor Gazlar Grup Yorum - -Çav Bella |
Güllü-İhanetin var Hüzün-Akşamlar çökünce Gaye aksu -Bilirim |
GRİPİN = DALGALANDIMDA DURULDUM YÜKSEK SADAKAT = BEN SENİ ARIYAMAM GECE YOLCULARI = UNUT BENİ , HÜZÜN |
ankaralı aşkın-siyah saçlarını ellermi saracak müslüm gürses-yeter sevgilim cengiz poyraz-ben unutmadım seni,sen unuttunmu |
1- ahmet kaya -başım belada 2-grup yorum-cemo 3-ekinler dize kadar:d |
müslüm - sev yeter rafet - yaşananlar anlatılmaz emre aydın - dayan yalnızlığım |
mt-sen krizLerinde mt-son umudumdu ilk savaşım koLera-zor iş |
sagopa - gölge haramileri mode xl - müptela sagopa - bağdat |
euro 2008 den beri _ülker futbol milli şarkısı-REM losing my religion-şebnem ferah mülteci bunları dinlemeden edemiyrm... |
Türkiye`de Saat: 22:20 . |