![]() |
Şarkı zevki olanlar lütfen bana yardım edin ! Arkadaşlar bilgisayarıma şarkı indireceğim ve sizlerden yardım olarak , begendiğiniz türkçe yada yabancı özellikle türkçe olursa sevinirim, güzel, duygusal insanı alıp biryerlere götüren sizlerinde beğenerek dinlediği şarkıları türküleri bana bu konu başlığı altında yazarak aktarırsanız, diğer arkadaşlarımızda bu yazacağınız şarkı adlarından faydalanabilirler. Şimiden katılımda bulunan tüm Beşiktaşlı arkdaşlarıma Teşekkür Ederim :) saygılar. |
ne tür seversin abi bilmiyoruz ki:D |
abi yabancı olarak benim 3 aydır dinlediğim leona lewis - better in time var.ben çok seviyorum umarım seversin:) italyanca var bide tiziano ferro - sere nere.şimdilik ikisi... |
dance with me waltz süper bi parça ben bayılıyorum:) |
Gökhan Özen Kınalım |
feridun düzağaç:alev alev |
Sezen Aksu - hala haber bekliyorum senden veya Güvercin |
sezen aksu-küçüğüm |
Alıntı:
afrika müziği seversen Sedjedo-Angelique Kidjo |
uy da karadenız turkulerı guzeldır |
Fatih Ürek - Sus :D :D İbrahim Tatlıses - Hadi Hadi :D Zakkum - Ahtoptlar Zakkum - Hipokondriyak Hayko Cepkin - Bertaraf et - Fırtınamsın - Mellek Ve Bütün Şarkıları Serdar Ortaç - Şeytan Şembnem Ferah - Sil Baştan Sagopa - İstisnalar Kaideyi Bozmaz Gokçe - Sen - Seviyorum Ozluyorum - Vay Be Ben Neymişim - Böğürtlenli Reçel Ogün Şanlısoy - Bende Ozledim Abi bunları tavsiye ederim :) Şimdilik . |
Alıntı:
|
Alıntı:
mesela Işın Karaca ... Yetinmeyi bilirmisin biraz romantik olursa çok sevinirim hani arada bir aglarız yaa şarkılarda işte benim şu sıralar o anlara ihtiyacım var ....... |
abi tam ağlamaklık shayne ward-no promises şiddetle tavsiye ederim ağlamalık yine nil karaibrahimgil film müziğiydi masal adı kesinlikle ağlamaklık hemde salya sümük:D yatarken dinlersen o yastık ertesigün yıkanır yani okadar:D |
ilayda seni çok sevmiştim göz bebeğim neden gittin mazlum çimen unutamadım.. mustafa özarslan sen giderken ... |
nev-mühürlü kaderim arap şükrü-ayrılacağım şebnem ferah-sil baştan zerrin özer-bırak,kıyamam,ayrılmalıyız,o yaz eylem aktaş-zor yıllar |
funda arar-camdan kalp,kırık düşler,sevda yanığı,haberin var mı,yangın yeri |
sagopa -yakıN ve uzak 'ı bı dınLé abım:D:D |
AYna---dur biraz..günler geçiyor..geceler....seyyah((:D)).. ERHan güLERyüz--kI$ günÜ AYrılIK...efsANE...caNCAZım.. hayKO cepkİN--GörmüyorSUN..yaNLIZ kalsIN.. LİnkiN PARk--a PLACE For my HEAD... çİLEke$--yENİdeN...ArdIMA hiÇ BAkmaDAn... dUMAn--aHH..YÜrekTEN..HAberiN Y.O.K ölüyoruM.. sagopa KAjmer--SOĞUK küVET..kendiME SARılIR donaRIM.. MAnGA--saKIN bana SÖyleme.... $iddetle TAVSiye EDerm.....:D |
bence rafet el romanın bütün şarkıları duygusal onu dinlerken ben bi hoş oluyorum seni bilemem tbi bi de gülbenden ya ölümsün ya üğüm şarkısı |
aşkın nur yengi. susma-sevgiliye-kara çiçeğim sezen aksu. son bakış-tutuklu-hasret hakan peker. kaldı bende barış manço. benden öte benden ziyade-al beni-unutamadım çelik. nazına ölüyorum nilüfer. böyle ayrılık olmaz-haram geceler seden gürel. devlerin aşkı sertap erener. mecbursun(ilk versiyonu) kıraç. gidiyorum niran ünsal. haktan ayna. severek ayrılanlar .... bu şarkıları dinlemeden ölme :) tabi daha dinlemediysen :) |
enrique ıglesias - be with you ve somebady' s me.. yaşar - gel benimle berskan - sibel tüzün . gözyaşındayım kazım koyuncu - işte gidiyorum |
ajdar da kéndimi buLuy0rum bea:D:Dsabndjsadbdsa:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 05:37 . |