![]() |
arkadaşlar yardım D: mansur ark'ın sende bizdensin parçasını bulup indiremiyorum hiçbi yerde yok bulanlar yardım etsin nolaarrr:(:(:D |
Korsana karşıyız :D |
neeee neeeee :Dneee korsanııı ..D |
keyıfler bozuk ama rahat adamımm param yok ama bak cebımde kartlarım bunu kımse hıssetmez hıssetsede fark etmez numaramı yaparım en guzelını kaparımm ole gıdıyo super ya nolur bulun :D |
Ne korsanı , Korsan yok korsan yok..:D biz yiyiciyiz :D:DAlbüm çıkmış ama hakkaten Ares te de yoksa başka yerde yoktur..:D |
bende herseye baktım lım wör ares hıcbı yerde yok :( böhüüü |
Mansur Ark - Fark 01 - Yarim 02 - Cok Cektim Elinden 03 - Gittin Gideli 04 - Donus Yok 05 - Kime Ne 06 - Yine Uykusuz 07 - Sabaha Kadar 08 - Sessizce Gidiyorum 09 - Ne Gerisi Ne Berisi 10 - Keklik Avi stealth.to | Dein kostenloser Ordner Service Mansur Ark - Gazla Gitsin 01 - Gazla Gitsin 02 - Dostum 03 - Silinmez 04 - Senin Icin Olurum 05 - Nazar 06 - Muhtesem Olacak 07 - Uzulme 08 - Dostum 09 - Muhtesem Olacak (Mix) 10 - I Die 4 U 11 - Jetzt 12 - Muhtesem Olacak (Playback) stealth.to | Dein kostenloser Ordner Service Mansur Ark - Maalesef 01 - Maalesef 02 - Rastlamak Zor 03 - Doyamiyorum 04 - Sonsuz Ask 05 - Bir Sen Bir De Ben 06 - Asla Geri Donmek Yok 07 - Sana Demedim Mi 08 - Sana Dogru 09 - Cekingen 10 - Sana Gicik Oldum 11 - Kafami Karistirdin 12 - Gerek Yok 13 - Bir Tek Sana 14 - Maalesef (Sound Mix) 15 - Kafami Karistirdin (Sound Mix) 16 - Na Ci (Dance Mix) 17 - Na Ci (Sound Mix) stealth.to | Dein kostenloser Ordner Service Mansur Ark - Ögrendim 01 - Seni Seviyorum 02 - Hain 03 - Yakismiyor 04 - Gel Yanima 05 - Ben Senden Daha Cirkinim 06 - Aldirma 07 - Ogrendim 08 - Donersem 09 - Gel Yanima 10 - Senden Ayri 11 - Yemin 12 - Uyu 13 - Sev Ki Seveyim 14 - Ben Senden Daha Cirkinim (Remix) 15 - Aldirma (House Mix) 16 - Aldirma (Sound Mix) 17 - Sana Demedim Mi (Remix) 18 - Hain (Sound Mix) 19 - Ogrendim (Sound Mix) stealth.to | Dein kostenloser Ordner Service Su Adreslere bi bak istersen :D 4 tane full albüm :D |
ulahn memet yok olum yok sende bizdensınn :D:Dparçası off ulannn allah razı olsun gene ugrassmsn:Pp:D |
aslında bi program var ama korsan olarak indiriyo :) |
biliosan bana pmden atsana:D |
yalnız şarkının başka bi adı var mı? |
hayata bir kez geldık bunu bız mı ıstedik çal zurnayı çal sazı hep bu günleri bekledik sende bizdensınn buradaysan sende bızdensın çosuyorsann efkardann ofluyorsan pufluyorsan içindeki stresı herkesten saklıyorsan sende bızdensın :D böle ıcınden secebılırsın :D asıl adı sende bızdensın işte:D |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |